En helt vanlig rolig historia

Livet går vidare, har öppnat onlinekonto på Svenskaspel.se, lägenheten är i saneringsstadiet, lite nyfiken på en flicka, grundar för lite fest i helgen.. men nu, en helt vanligt underbar historia. Tackar Mathias!

En mor stod i köket och kunde höra hur hennes son lekte med sin tågbana inne i vardagsrummet. Hon hörde honom säga:

"Så har vi kommit till Malmö Central. Alla ni lata rövhål som ska av, se till att det går jävligt snabbt SÅ VI KAN KOMMA VIDARE!!!"

Mamman blev chockad över vad hon hörde, och skyndade sig in till sonen.
"Vi använder verkligen inte sådant språk i detta hus! Gå upp på ditt rum och bli där i två timmar. Om du kan prata ordentligt när de två timmarna gått, kan du komma ner och leka med din tågbana igen."

Efter två timmar kommer pojken ner igen, och sätter sig för att åter leka med tåget. Från köket hör mamman honom säga: "Till alla passagerare som nu stiger av vill jag säga tack för denna resa. Vänligen se till så att ni har alla era tillhörigheter med er. Jag vill samtidigt önska våra nya resenärer välkomna ombord. Vi kommer att göra vårt yttersta för att göra denna resa så behaglig som möjligt."

Mamman ler stolt, och sonen fortsätter "... OCH OM NÅGON AV ER IDIOTER ÄR SURA ÖVER ATT VI ÄR TVÅ TIMMAR SENA, KAN NI GÅ UT OCH PRATA MED DEN FETA KÄRRINGEN I KÖKET!"


Misshandlande blattar och Sumobrottare i Elitserien - blandningen berikar

Funderade lite på det här med diskriminering.. kom ingenstans i mina funderingar och började tänka lite på innebandy istället.. vuxna människor som jagar runt efter en liten plastboll med hål i.. ishockey är också en vansinnessport. Något som gjort det än mer vansinnigt vore om man plockade in en riktigt fet kille och ställde honom i målet. Nu snackar vi inte Paolo Roberto efter en månad på McDonaldsmat..

Paolo Roberto förresten, det levande exemplet på att det fungerar bra för alla blattar att sparka ner folk på öppen gata och sedan lyckas i mediavärlden. De fega araberna som misshandlade en ensam busschaufför i Malmö förra helgen kommer säkert att bli programledare i TV4 om fem år, skylla på att de kände sig utanför och att de hade Paula Roberto, Paolo - Paula - same fjolla different name.. som idol och förebild..

Nåväl, knuffa in en sumobrottare i ishockeymålet för ex. MIF Redhawks.. killen behöver fan inte kunna åka skidskor, bara stå stilla i 3x20minuter - det går inte in en puckjävel! Så avancerar laget till elitserien och vad skulle hämta där? Skulle man anta en lag mot tjockisar i mål? Nä, det vore hets mot folkgrupp.. eller tjockgrupp.. men seriöst? Varför är det inte ett enda lag som tänkt så långt? Är det förbjudet med tjockisar i ishockey?

Mitt sexliv med Kristi Brud..

..i tanken; verklighetens Åsa Waldau skrämmer mig lite, även om hon är snygg och säkert är en akrobatisk sexmästarinna.. hursom.. Dagens Expressen avslöjar Kristi Bruds hemliga sex med Jesus.. shit vad hemligt det blev nu då..

"På 14 tättskrivna dokument, gömda i datorer som bara de innersta i Knutbykretsen har tillgång till, finns Kristi bruds profetia. Det är läkaren och psykoterapeuten Rigmor Robèrt som i en debattartikel i Dagens Medicin, Sveriges ledande tidning om sjukvården, avslöjar sektens allra hemligaste - och viktigaste dokument. Profetian är nedskriven av Åsa Waldau själv. Det är 23 daganteckningar daterade den 25 mars till 19 april 2000. Då upplevde Waldau att hon stod i direktkontakt med Jesus."

Frågorna hopar sig.. 14 tättskrivna dokument.. i en dator, betyder det att man använt fontstorlek 4 eller att man skippat mellanslag? Dagboksanteckningar i all ära, men det är väl privata tankar som en psykoterapeut inte borde skicka vidare till tabloidpressen? Det kommer dröja många år innan jag går till en psykoterapeut och erkänner att jag hade sexuella fantasier om Jenny Åberg i min klass när jag gick på högstadiet, man vill ju inte bli uthängd i pressen.. Rigmor - vilken trovärdighet får du och dina kollegor efter detta "avslöjande"?

Skiter fullständigt i vem Åsa Waldau har sex med, offentligt eller i hemlighet.. själv har tjejer och kvinnor under mina senaste år kallat mig både för Vidde, gud och jesus.. någon mumlade något om riddare men då slutade jag lyssna..


Ge fan i tangenterna

Man ska inte in och pilla i dataprogramskonfigurationer.. men det är så in i helvete svårt att låta bli. Hittade en fil som såg lite kul ut och tänkte uppdatera den med följd att hela vårt faktureringsprogram gick käpprätt åt helvete.. order, beställningar, varustatistik, bokföringsgrundläggande referenser, man skulle kunna säga allt.. förberedde mig på en arkebusering.. tur i det läget att man efter 10minueters paniktryckande faktiskt kom ihåg vad som orsakat felet - tack dock till Kimmi som fanns som telefonsupport

Det snöade idag när jag och Amanda gick till skolan, nu är vintern här

Mobiltelefon på tåg, ja och?

I Sverige säger vi till på skarpen när det är något vi blir upprörda över, och vad gör bäst nytta? Skriva insändare i Metro. Idag 18 november 2005..

"Alla har blivit med mobiler. I och med det har en nyrik attityd i mobilanvändandet dykt upp. Många saknar vett och etikett i mobilanvändandet på allmänna platser, pratar högt, pratar jättelänge etcetera. vi är flera som har fått nog av alla som kacklar oavbrutet i sina mobiler under tåg- eller bussresor. Många vill ha lugn och ro under resorna med 'kollektivtrafiken. Vi hör knappt våra egna tankar eller kan sitta och läsa tidningen i lugn och ro. Vi överskjöljs hela tiden av oväsentligheter till konversationsämnen som vi inte är det minsta intresserade av. Detta börjar bli en sanitär olägenhet och en folkhälsafråga. Vi kräver mobilfria vagnar eller respekt mot oss medpassagerare.
Kollektivresenär som fått nog"

Vidde kunde inte låta bli att svara denna kvinnliga akademiker 50+ vars man lämnat henne och barnen orkar inte med hennes pedantiska städning [jag spekulerar, jag vet men det är min blogg och visst fan känns det som om jag är rätt på det]

"Svar till \"Kollektivresenär som har fått nog\" 18/11:  Du tycker att det är ett kacklande i mobiltelefoner, men vad säger du till två damer som utbyter knypplingsmönster eller två killar som planerar helgäventyr på två säten bakom dig? Ditt problem är inte att någon pratar i mobiltelefon, ditt problem är att du är för nyfiken. I en konversation face2face hör du hela diskussionsförloppet medan du enbart för ena sidan. Kommunikation människor mellan är nyckel till förståelse och ökad kunskap. Så sluta vara bitter, köp en telefon och känn dig välkommen till 2005
Vidde - Medieboheme av sin tid"

Afghansk väckning av trött webdesigner

Bytte alarmsignal på mobilen igår.. inte undra på att jag undrade vad som hände när det pep i örat imorse.. Afghanistans nationalsång är lite.. speciell klockan 7 på morgonen när man suttit och jobbat hela natten på företagets nya hemsida som jag lyckades ta på mig att uppdatera/uppgradera.. Jag har gjort ungefär 432förslag för mig själv, gjorde ett sista inatt medan jag pratade med Anna i telefon och skönhet genererar skönhet [det lät lite sliskigt jag vet, men sån är jag] och alla bitar föll på plats och jag blev riktigt nöjd! Nu återstår det bara lite mailkopplingar och bildbehandling så ska nya sidan kunna vara uppe innan söndag!

Paranoida tandläkare mot oralsex

"Ny svensk studie - Oralsex kan ge muncancer"
Det är en tandläkare vid namn Kerstin som varnar för samband mellan oralsex och ett speciellt papylomvirus.. vad det nu är. Kan det vara så att Kerstin hittat sitt ex tunga mellan benen på grannfrun när hon kom hem för tidigt från tandläkarkonferensen och att hon nu är en bitter kvinna som vill hämnas genom att förbjuda oralsex?

Allvarligt talat.. nu har Expressen.se äntligen hittat en världsnyhet av högsta rang.
Läs här

Cancer är en läskig grej.. och "under senare årtionden har sjukdomen ökat bland unga individer och vi vet inte varför. Man kan spekulera i om virus är en av faktorerna" - ja, spekulera på du.. det gjorde man om Iraks massförstörelsevapen också..

Vem är då i riskzonen? Enligt Kerstin är det personer med med dålig munhygien, många tappade tänder och dåligt fungerande tandproteser som ligger risigt på det.. allvarligt talat - hur många med dessa symptomer är sugna på att ge, eller ta emot för den delen, oralsex?

Hennes tips är att gå till tandläkaren eftersom  "Tidig diagnos är viktig, för annars kan cancern hinna sprida sig till närliggande lymfkörtlar. Idag öppnade en tandläkarmottagning i Stockholm med polska tandläkare som halverat patientkostnaden, klart som fan att tandläkarna blir skraja, men att komma med detta utspel är väl lite väl desperat besöksfiskande.. "Shit, jag har haft oralsex - jag måste till tandläkaren"

Handbok för anställda går bra, hur känns en handbok för chefen?

Min chef svävade på rosa moln av eufori ut ur butiken på väg hem ikväll. Inte för att hans bäste säljare genom tiderna sålt för 90% av månadsbudgeten halvt in i månaden.. nä jag var hög på tanken att han imorgon ska få dela ut företagets första handbok i hur de anställda ska föra sig på sin arbetsplats.

För mig är det inga större problem, anar gott och dock att det finns andra som kommer att få det lite svårare - tänk er en hantverkare som spottat snus och druckit kaffe mellan varven i 60år och som plötlsigt får en handbok på hur han ska bete sig.

Klart att en chef ska styra upp företaget, men senast en chef gav mig en handbok blev jag hysterisk. Kommer inte ihåg exakta formuleringen men kontentan var att internetsurfande inte fick förekomma ens på lunchtid; gick in och frågade om det gällde även mig och jo, det gjorde det.. att jag jobbade som webmaster med uppdrag att hålla mig uppdaterad världen runt vad som pågick inom nöjesbranschen tänkte han inte på.. följde aldrig den regeln

Dock stod det en massa trams i denna handbok så vi anställda satte oss en kväll och författade en handbok för våra chefer där vi skrev ner vad vi förväntade oss av våra chefer.. vi får väl se imorgon Micke.. *blink*

Mediahoran och hans hallick i Stockholms reklamvärld

Sajten och kampanjen festmetoden.se rasar i full fart i landet. Målsättningen är att lära alla, främst ungdomar att det är ok att dricka sprit men man ska göra det med förnuft. Samtidigt vill man lära ut vad som händer med kroppen vid alkoholintag, lite, lagom och för mycket. Man lär ut att promillegränsen är individuell och varierar beroende på kön, vikt etc.. att man inte blir lyckligare ju mer man dricker eftersom dopamin, glädjeämnet i kroppen, inte kan typ, produceras mer när det nått en viss gräns..

Hela idén är god, jag dricker gärna alkohol, gillar att bli full ibland, även om fem drinkar en torsdagkväll är både avkopplande och trevligt.. problemet i kampanjen är att värd på sajten och på den gratis DVD som jag fortfarande inte fått är Erik Haag.. Erik som uppträder i knullrufs och ser allmänt bakfull ut i reklamen och på sajten, antagligen på DVDn också, är känd från TV, radio och för att ha knullat vackra kvinnor i mediastockholm..

Erik är en skön kille. Frågan är bara hur trovärdig han är i detta sammanhanget.. Har man sett honom och hans gamla Hassan / Knesset-polare (Hassan var ett pubertalt busringarfenomen i slutet på 90talet och Knesset ett TVprogram med sköna bakfyllediskussioner) en blöt kväll i Stockholm, mer än måttigt påverkade av kemiska substanser så faller trovärdigheten pladask..

Tanken var god dock, men någon på produktionsbolagen Farfar och TBWA borde kanske lämna reklamträskets inavel och rekrytera utanför vänskapskretsen till seriöst menat projekt

Dagens tips: Ta en Tianlott

Låten jag sprang och nynnade på hela vägen från Pressbyrån Pågatågstationen idag; Army of Lovers - "King Midas".. det är inte ofta man vinner stort, än mer sällan man vinner större, men idag blev det stort.. stort för mig.. stort nog att betala denna månadens skulder innan den 30 nästa månad.. det är stort..

På väg till Amandas skola mötte vi Ashmeds pappa.. Ashmeds pappa har vi träffat i snart två år och han är alltid jättetrevlig och hälsar HEJ på mig och HEJ AMANDA till lillmonstret.. idag kom vi på att det är nog det enda vi sagt till varandra någonsin.. "pappa vad heter han?".. ingen aning.. Sen såg vi att Ellas bil, eller.. snarare Ellas mammas bil kom körandes.. då öppnar Amanda munnen igen.. "Det är ett tecken på att vi är lite sena till skolan".. Nu får Amanda inte gå hem till Ella på ett tag..

Undrar om jag ska köpa den där espressomaskinen.. inte för att jag dricker kaffe men för att den skulle se bra ut i mitt kök..


Barnkalas och Polenflashbacks

Tänk, nu har min dator varit på ett dygn och internet håller fortfarande.. anar att det är MSN som orsakat General Failure på min gamla burk, vem är han?


Om en halvtimme är det barnkalas för lillmonstret och hennes kompis Elvira - Andys lekland ska vi till, ett ställe med ett par 100kvm med inomhusklätterställningar, luftslott och Chicken Nuggets.. en genial idé för storstadsungar. Visst är det mer personligt och roligt att ha barnkals hemma, eller utomhus, men 18 sexåringar i en trea eller trädgårdsfest i en hyresrättsrabatt i november - me don't think so..


Fick lite Polenflashbacks efter gårdagens scenframträdande.. Karolina hette den långbenta läckerbiten.. "Loft - Mallorca" är väl får låt.. hittade den i en gammal skivback.. jisses vilka skelett som döljer sig där gammal DJ från mitten av slutet på 90talet som man är.. Tydligen har man gjort avstamp i folksjälen hos åtskilliga Vellingebor eftersom de fortfarande kommer ihåg en.. och så var det killen från Båstad som vrålade åt mig i SpyBarkön.."Kolla, det är DJ Vidde, jag känner honom, släpp in mig.." han fick stå kvar, tack Fadde för att du värnar om mitt privatliv. Nu var mitt sällskap en kopia av din sambo, men ändå.. tack!


Schlagerkvintetten

Bakfull? Nä, inte egentligen.. sitter och lyssnar på sköna elektroremixer av BWO - Gone och Alcazar.. var på Schlagerbaren i Mamö igårkväll.. fem killar ur svensexegänget som helt plötsligt står ensamma på scenen och dansar med publiken vänd mot oss.. då inser vi att alla har svart kavaj, svarta byxor och vit skjorta - ett föråldrat pojkband står på scen som dessutom kör halvsynkroniserad dans.. hela situationen är lätt bizarr när vi vrålar med i allt från Barbados till Afro-Dite och lyckas hetsa delar av en packad publik att sjunga med i tron att vi är antingen en spontan del i showen eller just en gammal pojkbandrevival.. och vi går ut efter 15 minuter på scen med ett fett leende på läpparna, svettiga som grisar och inser att vi är too old for this shit..

Inga strippor men svarta män

Ingen gillar strippor längre.. Min gamle vän Daniel gifter sig om två veckor - idag är det svensexa som heter duga.. för ett par veckor sedan träffades merparten av oss killar som ska guida Daniel inför hans sista oringmärkta resa genom nöjeslivet. Naturligtvis är det första man tänker på, strippor.. det gör man säkert på alla planeringsmöten. Lika säkert är att man på 98% av de samma avbockar tanken redan efter första tankerundan. Det gjordes även här.. det fanns tydligen allt för många flickvänner som inte tyckte att deras fulla sambos skulle låta en snart gift man få en lapdance.. hursom.. man behöver inte tjejer för att ha roligt - killar kan!

Tema för dagen: Men In Black - Ungefär när detta publiceras startar Daniels intensivkurs i att infiltrera ett utomjordiskt nätverk med uppgift att förgöra mänskligheten. Fienden finns överallt och kan vara utklädd till såväl gammal man med rullator somen yppig 20årig blondin med Jenna Jamessonurringning. Vi i de svarta kostymerna och solglasögonen vet och har planterat ut ett stort antal fällor och testuppdrag under ett par veckor på strategiskt viktiga positioner för en hotande makt. Det gäller för Daniel att dokumentera, lokalisera och i vissa fall neutralisera fienden. Om testuppdraget lyckas återstår det om 10 timmar att övertyga samtliga agenter att man är en värdig medlem genom initiationsritualen nummer ett.. men den kan jag ju inte avslöja nu? Inte heller vilka äktenskapliga efterdyningar detta kommer att resultera i.. men det fixar Daniel säkert.. tihi..


Det är något konstigt med homosexuella

Vad är det för fel på homosexuella? Att höra att man är sjuk för att man älskar en person av samma kön kan inte vara kul att höra, inte heller att man för att man älskar denne/denna person kommer att utveckla pedofili.. att få omdömet cancersvult som infekterar samhället är väl nästan på gränsen.. det är ord som kommer från kristendomens läromästare prästerna.. Religionen har alltid sett ner på minoriteter och på allt som hotat, varit nytt och främmande.. det är ingen underdrift att kalla kyrkan för den mest konservativa och förljugna samlingen i alla tider..

Så vad driver då de homosexuella att få gifta sig i kyrkan, att få välsignelse i äktenskapet av en präst? Skulle jag gå fram till en uniformerad nazist och säga: "Yo svennebananen, jag undrar om jag får sätta på din syster"? Troligt, nej.. vi hade haft sex utan hans/hennes vetskap.. samma sak med homosexuella.. knulla, gift er, lev lyckliga i alla era dagar, men gör det så långt från kyrka och religion som det bara går? Varför slåss mot en väderkvarn när ni själva är en papperssnurra tillverkad på dagis?

Malmö - är det en sån jävla rolig stad när man tänker efter?

För ett antal år sedan folkomröstade Sjöbo kommun om huruvida en av Sveriges mest välmående kommuner skulle ur egen ficka bekosta flyktingmottagande. Tillresta kritiker till förslaget vandrade med plakat utanför kommunhuset med texten "Världen större än utsikten från en traktor". Sjöbo sa nej och visade att nä, världen är inte större än kommungränsen.

För ett färre antal år sedan gick sydsveriges största, och Malmöbaserade tidning, Sydsvenska Dagbladet [Snällposten har den också både kallats och hetat.. tyskvänligt som så mycket annat i Skåne] ut med två slogans. Den första "Haur du sitt Malmöue haur du sitt vaarlden". Om vi stannar på denna ett tag.. Denna och den från Sjöbo ville utåt sett väl, men det är mycket som lyser igenom. De är lika skrämmande var och en på sitt sätt och det mest tänkvärda är hur väl den passar in på den inskränkthet många skåningar besitter. Varför resa ut, varför uppleva saker när vi kan vara hemma i Sjöbo.. eller Malmö?

Om vi tittar på Sveriges tre största städer och generaliserar utav bara helvete så kommer vi snabbt fram till ett 270'människostaden Malmö står sig tämligen slätt. Fråga ett antal malmöbor som kan svenska vad som är det bästa med Malmö och merparten kommer att svara det faktum att Malmö ligger nära Köpenhamn.. Hur många Stockholmare skulle säga att det bästa med Stockholm är båtarna till Finland?

Ändå hävdar Malmöiten, som precis skickat sina sympatier över Öresund att Malmö är så speciellt.. Fråga en svensk från en mellanstor stad om Stockholm, Göteborg och Malmö..  Stockholm har Gamla Stan, Göteborg har Avenyn.. Malmö har.. Rosengård och där bor det en massa invandrare och Zlatan kommer ju därifrån.. Malmö är Zlatan för svensken.. en medioker bolltrollare som våldtagit och kört svarttaxisom alla andra blattar om han inte haft en fotboll.

Var finns Malmös skäl? Är det före detta arbetarkvarteren runt Möllevångstorget där studentprisvänliga pubar och halalstyckare ligger vägg i vägg med vattenpipsförsäljare och hälerister? Är det uteserveringen på Lilla Torg där reklambbyråfolket med Stockholmskomplex dricker en stor stark för 60spänn? Är det Turning Torso, skandalöst överskattade MFF? Percy Nilsson? Öresundsbron? Eller är det allt tillsammans? Det är trevligt, men är det något att vara stolt över? Öresundsbron förresten, det enda den bidragit till är att danska flickvänner tar sina blattepojkvänner över sundet, bosätter sig här, vägrar lära sig svenska och myglar bort skattepengar. Vi svenskar har fått det något lättare att hämta hem sprit även om tullarna på gamla Pilen var rätt bra på att släppa till..

Nåväl.. en malmöbo blir aldrig heller imponerad över något, det tog Sydsvenskan fast vid i sin andra famösa slogan: "Avadådå".. utrycket symboliserar själen i en Malmöbo.. Vad än man berättar att man sett, upplevt eller vill uppleva så hör man ett grötigt "Avadådå" typ, kom inte här och tro att du ska få det bättre, här i Malmö är allt bäst iallafall.. Enda gången en Malmöbo blir imponerad är när de kommer utomsockens ifrån och kan sjunga med i Sveriges mest överskattade rockband Wilmer X lördagsfyllesång "Jag Är Bara Lycklig När Jag Dricker".. Kommentaren "Sån bra rock n roll gör ni inte i FjollStockholm eller nån annanstans i hela vaaarlden" är upplevd live på Stortorget..

Missförstå mig nu rätt - jag bor i Malmö, uppvuxen i 040 och tycker väl att det är rätt trevligt i de flesta lägen. En hygglig avvägning mellan parker, kloakkanal genom stan, halvtrendiga kläd och sushihak och så.. nattlivet suger katastrofalt dock men det är ett annat ämne.. Men vad är så speciellt med Malmö? Vad finns  att vara så in i helvete stolt över? För när det kommer folk och tycker att de är så jävla speciella för att de bor i Malmö, då är ni inte bättre än det inhumanitära inskränkta packet i Sjöbo.

Åsa, visitkort & 15årskärlek

det stod en vacker tjej på tågperrongen och såg lite förvirrad ut.. det var inte hennes fel eftersom någon vaknat på "vi-låter-alla-morgontåg-byta-perronger-för-att-förvirra-resenärerna"-humör.. själv stod jag mest och sippade på en 7up och svor internt över att jag inte rakat mig på 5dagar och ser ut som en liten hårboll.. än värre blir det när jag kollar och lyckas identifiera tjejen som åsa..

det kändes lite underligt, har faktiskt inte snackat med henne sedan vi slutade grundskolan.. 15år sedan.. var börjar man? typ.. det var ett tag sedan eller? men det gick hur bra som, har lite gemensamma erfarenheter med jobb och konstiga människor, ville inte gå av i åkarp utan hade lätt kunnat sitta kvar och snacka.. kom på att jag saknar musikbranschen.. och visitkort.. måste trycka upp visitkort..

blev jätteglad.. för åsas skull.. hon lever numera ihop med sitt grundskolespan.. tihi.. grattis till lägenheten förresten.. tänk om man skulle träffa den man var lite hemligt kär i när man var 15.. de du..

Bamse, energidryck + favorit i repris

sitter i stolen på jobb med hysterisk ryggvärk.. nä, det har inget med att göra att jag delade säng med lille skutt i söndagsnatt!

anna hade sytt mig världens bästa bamseluva, jag hade köpt de vitaste kaninöron jag kunde hitta.. hon var påklädd och jag var avklädd.. bar överkropp och snickarbyxa utomhus 5november är kallt.. lite dålig uppslutning kring seriefigurstemat dock men en mycket trevlig tillställning.. niclas snackade någonting om att han kastat två pappåsar fulla med tomma SPRITflaskor.. så det var kanske inte så konstigt att bamse och lille skutt däckade i en hög när vi kom hem..

vaknade av att saffy mjaoth låg demonstrativt mellan oss, spann som ett flygplan och vägrade att flytta på sig.. rätt kraftig revirmarkering där.. 10 pringleschips och en XRAYenergidryck - micke var med på festen förresten - jättekul att se dig igen mannen, jag tog tillbaka drickan eftersom du inte ville ha den.. tycker du att XRAY låter bekant? jo, du har läst om det tidigare -
klicka här

skulle följa anna till tåget men vi tog en sväng om espressohouse och käkade laxmacka med chokladtårta med vispgrädde innan jag satte mig på tåget till båstad för att hämta lillskruttan..

Grattis på födelsedagen mamma

Idag är det din födelsedag. Ett tillfälle för sol i såväl dag som sinne men som iår grumlats av envisa sjukdomar och orättvisa. Det är mörkt i tunneln just nu men det finns ljusare tider lite längre fram, annars hade det ju varit en gruva. Vi vet att det är svårt att se ljusglimtar i det som ter sig becksvart men guldklimparna finns där och vi får hjälpas åt att hitta kornen som sprider lycka, spara de och tillsammans kan vi snart baka en glutenfri brödlimpa av glädje!

Visst har vi våra duster mellan varven men vi älskar vår farmor och mamma och önskar inget hellre än att turen snart kommer att hitta fram till dig, är det någon som gjort sig förtjänt av det så är det du.

Grattis på födelsedagen från din Vidde, Amanda och Saffy Mjaoth


Kommunister, nazister och en hockeyfrilla i sting

Lars Ohly, ledare för Vänsterpartiet, har alltid kallat sig kommunist. För honom är kommunism ett klasslöst samhälle där alla gör allt för alla och ingen. Alla brott som begåtts i kommunismens förtecken bekommer honom inte ett dugg.. funderar på om jag skulle ta och kalla mig för nazist.. Nazism för mig är inte förknippat med koncentrationsläger,  diktatur,  förföljelse och etnisk rensning.. För mig är nazism monumentala byggnader, raka motorvägar och leende barn.. 

Nu har Lars gjort avbön.. han är inte kommunist längre.. utåt sett.. det gör honom inte ofarligare.. En kille som däremot är ofarlig men hysteriskt underbar och motpol till såväl kommunism som nazism är min och allas vår vän Emil.. Känner du inte Emil?
Klicka här!


Dejt, bjudning och magsår

Det blev en tripp till Lund igår.. Linda har blivit singel och hade gråtit ett par timmar nonstop och behövde lite tröst så jag och Jeanette åkte till Max och hjälpte henne tröstäta pommes.. Linda fick ett presentkort med mig som dejt i födelsedagspresent av Jeanette förresten.. undrar om hon tänker lösa in den..

Idag är det regn.. lite ont i magen.. ikväll blir det bubbelbadkar och god mat hos en av våra kakelleverantörer och det ska bli hur kul som helst, känner bara att jag inte har tid.. en massa grejer som måste fixas.. det värsta är inför lördagen, maskerad.. gillar inte maskerad men idén som jag och Anna kläckte är klockren.. måste bara hitta kläder.. gör det på fredag men då måste jag avboka mötet med Peter.. och måste ringa Jenny, och Andreas.. och Micke - måste få klart lördagens annons till Sydsvenskan.. MAGSÅR!!!!


Dildoförakt och seriefigurer

Fick tag i min kära väninna som införskaffat en herr Kanindildo.. det visade sig att när hon väl skulle till att testköra och uppnå njutning endast en vidde kan åstadkomma.. så insåg hon att det inte fanns batterier i hemmet.. jag behöver inga batterier för att tillfredställa.. och jag kostar inte 600spänn heller.. tar gärna emot 600, men det är en helt annan sak.. nåväl - lider kanske av lite hybris, vem vet. sant är däremot att jag  vägrar å det grövsta acceptera att lite pulserande formgjuten plast är bättre njutningsgivare än jag! Ställer upp i ett motbevisande test vilken dag som helst. Herr Kanin är en snygg produktplacering i en dramasit-com, inget mer. Men människan är en lustig varelse; talar man bara om samma budskap tillräckligt många gånger så blir det en vedertagen sanning.

Min mamma fyller år på lördag.. Niclas och Johanna bjöd mig på fest för en massa veckor sedan, Anna bjöd mig i helgen.. och så jobbar jag.. om chefen luskar fram helgersättning.. Jag är lite rädd för Niclas och Johannas fest.. gillar inte att klä ut mig.. temat är Seriefigurer.. konsulterade min dotter om råd. Hon tyckte jag skulle vara Koda, björnungen i Björnbröderfilmen. Då skulle jag bara ta av mig kläderna eftersom jag är brun och hårig redan.. tack älskling..