Dessa blattejävlar

Två kollegor åkte tåg hem i lördags natt tillsammans med två tjejkompisar / flickvänner  - det är inte relationsbefinitionen som är det viktiga här, men for the record vore det ju kul att få reda på det när vi ses. Hur som, i all lugn och ro på Pågatågen, Skånes pendeltåg, dyker det upp runt 30 killar och ger sig oprovocerat på sällskapet med sparkar, slag och eventuella tillhyggen - min kollega vet inte så noga bara att han överöses med sparkar mot huvudet när han försöker skydda sig och de andra.innan han svimmade av.

Om man nu ska hårddra det hela - visst är det ok med ett rallarslagsmål om båda parter är med på noterna, men oprovocerat? Och när personen man bestämt sig för att slå ner ligger ner - hur är människan funtad som fortsätter misshandeln genom att hoppa och sparka på offrets huvud?

Detta är sjuka människor som gör sånt här. Tyvärr förstår de inte själva hur illa de skadar, och då inte bara offren direkt genom att bete sig som svin. Det talas ofta om hur synd det är om invandrare som aldrig får chansen eftersom de är missbetrodda. Runt om i Sverige finns massor av trevliga och skötsamma invandrare som inget hellre vill än att jobba, plåta i trädgården, betala skatt och leva ett lugnt liv i harmoni med familj, vänner och grannar. Det är dessa som också tog stryk i lördagsnatt.

För vad blir den spontanta reaktionen när 30 invandrarkillar runt 15 år attackerar en oprovocerat på ett pendeltåg? Blattejävlar. Att de inte förstår att det är sådana idioter som de själva som spär på rädslan och hat hos borderlinenazister? Är åldern en förmildrande omständighet? Nä, snarare tvärtom. Dessa 15åringar har med största sannolikhet varit i Helsingbord på deras festival - låter man 15åringar resa genom Skåne själva mitt i natten - borde inte föräldrar hållas ansvariga för sina barn?

I vårt västra nazistland Danmark straffas inte bara den invandrare som begår ett hedersrelaterat rott där familjemedlemmarna skyller på varandra - där åker hela familjen hem! Tänk om så hade varit fallet med mina kollegor - tänk er att 15 familjer a 7 familjemedlemmar skickas tillbka till Blattestanien - snabb räkning utan några som helst fakta - Malmö Kommun skulle spara ca 2,8miljoner kronor på ett år i bidragsutgifter! Lite drastiskt förslag? Kan det väl vara men om vi inte får bukt med invandrarpojkar som tror att de äger världen och rättigheten att göra det som faller de in - vad ska vi göra? Om 10 år vill säkerligen min dotter gå på festival och ta ett tryggt Pågatåg hem. Då har lördagens blattar ynglat av sig, och var säger att de kommer ha bättre koll på sina barn? Inget!

Hur gick det för mina kollegor och deras sällskap? Alla fyra mår efter omständigheterna ok, killarna blev betydligt värre misshandlade men även tjejerna fick smaka på det oprovocerade våldet från invandrargäng. Hjärnskakning och sår, men ingen polisanmälan - vad spelar det för roll när: "alla bröt lika illa och såg fula ut" - däremot anar jag att etniskrensningpartier i Skåne fått ytterligare röstsedlar i kuverten, kanske inte av sällskapet personligen men av deras vänner och nära som numera är livrädda för att åka tåg hem nattetid. Och hur illa jag än må tycka om människor som drar snabba slutsatser och väljer den enkla vägen utan att se människors olikheter så kan jag faktiskt inte mer än att förstå i detta fall.

--

Vän av ordning som nu tycker att blattar är ett förnedrande uttryck: Nä, det är så de titulerar sig själva, och om en blatte då utför ett idiotiskt och sjukt dåd - då är det en blattejävel - so be it!

Egentligen, vad att gnälla på?

Så har Linda Rosing och jag ytterligare saker gemensamt - vi är partiledare. Hurra! Precis vad vi behöver i det här landet - en snygg populistisk tjej som bara behöver visa sig för en fotograf för att hon ska få en helsida; som vet precis hur hon ska bete sig för att få all landets press att följa henne och som går hem hos 14åriga Filippa som 68årige Kurt. En kvinnlig Bert Karlsson helt enkelt fast med en naziblatte till pojkvän och som är vacker topless..

Men vad kan hon? Hon säger själv att det finns många som kommer önska henne ett misslyckade. Det gör inte jag, bortsett från att ytterligare partier kan sno röster från mig.. Satt och kollade i grabbtidningen Slitz från mars 2003 där hon på frågan hur hon gör om det tänder till mellan henne och en kille säger att: "Jag ska inte ha sex med någon iallafall" - utgången vet vi ju och redan där har vi en god lögn som kvalificerar henne till politiker.

Jag vet inte om hon kommer bli tagen på allvar - skiter egentligen i det. Frågan är vad Björn Ranelid tycker om saken. Muppjäveln utmärkte sig för ett tag sedan om att det inte var rätt att kalla Magdalena Graaf och Carolina Gylling för författare bara för att de skrivit en bok.. hur mycket idiot får man bli? En författare är man när man skrivit något som andra kan läsa - en politiker är man när man tar en politisk ställning offentligt. Så lycka till Linda - men jag kommer till riksdagen före dig!

Fotnot: Viddepartiet - Det är på tiden [
www]

Konserten som gjorde negern blöt

Långt ner i Skåne ligger Ystad, lite utanför staden ligger Öja, där har jag varit. Mitt hjärta och hennes på många sätt underhållande bror och kompis tog oss ut för att se Refreshments, Smokie och Status Quo i Öja Slottspark tillsammans med 6000 pers till.

Efter lite sprit, som senare visade sig innehålla 62,5% vatten, Annas underbara tacogratäng och en sjuk taxitur med Taxi Ystad 0411 72000 [reklam] kom vi fram till parken. Solen sken och raggare från annostädes hade samlats i hjorder för att titta på ett par rockande gubbar som skrattar hela vägen till banken ungefär en gång om dagen. Överallt kliniskt invandrarfritt - utom på vaktplatsen så långt bort till höger från scenen man kunde ta sig, där hade man placerat en mulatt vars uppgift var att skydda så ingen utan biljett kom in från fältet bakom.. Själva var vi på gott humör, drack en avsevärd mängd cider samtidigt som vi försökte få folk att inte trampa på negern som låg i gräsmattan, dvs jag..  [Trampa inte, det är ingen mullvad, det är en neger - var dagen bästa enligt mig] - huruvida någon annan tyckte det var kul struntade vi totalt i.

Klockan är 1935 - Refreshments avslutar sin andra låt när himlen över Ystad tycker att nu får det fan vara nog. Under 45 minuter faller hagel tillsammans med regndroppar stora som hönsägg samtidigt som stormstyrka uppmättes i byarna, runt Ystad.. Fram åkte gula engångsregnrockar, som tydligen kostade 20spänn - Wemme, jag visste inte att de kostade något och helt plötsligt såg hela parken ut som ett kinesiskt Klu Klux Klanmöte. Men samtidigt har man inte roligare än man gör det och när solen tillslut bröt igenom blev det en sån där magisk skön konsertafton med de två resterande akterna.. som på ett sätt är så tragiska och på ett annat så otroligt underbara - det är med lite hatkärlek och beundran man sjunger med i Who The Fuck is Alice och Rocking All Over The World - men det var en härlig present - tack så otroligt mycket!


Sjungandes på de mest udda melodier på vägen hem, med blöta skor tröjor och byxor vandrade vi tillbaka till Ystad runt 40 minuter.. stannade på vägen och kissade lite, skrämde människor med vår entusiasmerande allsång, köpte cigg på Brasseriet och kunde tillsammans med vakten konstatera att Ystad är jävligt negertomt och ett lite spännande exotiskt inslag varje gång jag kommer till Ystad. En burgare så drypande fet att vi svettades olja och grillfett ur porerna på vägen hem var en kalasavslutning på en underbar kväll som avslutades för ett par timmar sedan när jag drog på mig de ännu inte torra skorna, satte mig på tåget hem och somnade gott. Puss hjärtat!


SaffyMjaouth utomhus

SaffyMjaoth utomhus
Var ute med kisekatten idag - för första gången på riktigt - hon hoppade ju ut från tredje våningen för ett tag sedan [
läs här] men vi tänkte att hon skulle få komma ut lite. Hon är och förblir en innekatt men lite frisk luft mår ingen dåligt av. Men hon var inte så kaxig som man skulle kunna tro efter alla längtansfulla blickar ut genom fönstret - satt mest och kurade ihop sig vid ett staket. Men kopplet var det inga problem att ta på - av vet vi inte än eftersom det fortfarande är på.. En liten kille kom och hälsade på Saffy Mjaouth - söt snäll och tre år kanske - fattade inte ett ord vad han sa men han trodde kisekatten var en kanin och skulle bjuda på gräs och löv.. lite språkförvirring där.. men jag lärde honom säga det svenska ordet KATT så nu är han  ett steg närmare integration än när han vaknade imorse..


Inför de stundande 30..

Den 25 är jag närmare 40 än 20 - en händelse som jag egentligen skiter fullständigt i. Det är en födelsedag i mängden. Nu ska jag inte ljuga - hade jag haft ekonomiska möjligheter hade jag bjudit mina närmsta vänner på en hejdundrande fest; satt och räknade lite på det och kom fram till att den skulle gå på 350 000kr - dags att ringa GE Money Bank och höja krediten! Det eller  dra ner lite på ambitionerna.. så jag kom överens med mig själv att dra ner de lite och bjuda på en fest lite senare för just nu är jag inte riktigt mogen att fira. Vill helst bara glömma bort dagen, ligga på stranden och bygga sandslott med min dotter och när jag känner för det ställa till med lite balluns. Så om du räknar dig till en nära vän så hav förtröstan - du är inte bortglömd, det är bara jag som nerprioriterar mitt födelsedagsfirande lite ett tag..

En gammal vän som jag saknar en del var singel, dejtade lite men kom inget vart och bestämde sig sonika för att seriöst satsa på kontaktannonsmarknaden.  I samma veva, med resultat nu ett antal månader senare, hittade hon riktig kärlek på samma våningsplan. Förlovningen är klar, hund och hus på väg - jag är ledsen att vi glidigt från varandra men jag är jätteglad för er bådas skull och önskar ert allt det bästa och vem vet om våra vägar korsas igen och vi kan ta vid där vi slutade..

Anledningen till att jag tänkte på det är ett av de stora löftena jag gav till mig själv - att inte vara singel på min 30 årsdag. Men det ser ju ut att krackelera rätt rejält även om det återstår ett par timmar.. Kärlek är inget man ska stressa fram och eftersom jag inte känt någon större entusiasm över att ragga, faktum är att jag glömt hur man gör, så är det en otroligt väsentlig orsak till att det gått som det gjort.

Funderade således lite på hur mina vänner hittat partner och då kom grannsagan upp.. jag har två grannar varav den ene jag trott aldrig funnits men jag träffade honom i veckan för första gången på 2 år, eller tre, glömt hur länge jag bott här.. grannen är dock man, och det är den andre också som dessutom lider av någon åkomma som gör att det väsnas lite underligt i hans lägenhet på väldigt konstiga tidpunkter. Så ingen lycka där.. återstår då kontaktannonser och då snackar vi inte knullkontakt.se utan lite mer seriösa.. ska smaka lite på karamellen ett tag.. Fast det finns ju en flicka därute som.. tja..

Ett löfte inför mitt 30 levnadsår är att ta hand om mig själv och min dotter än lite bättre än jag redan gör - vi kan alltid bli bättre.. Ska eventuellt ställa mig på en våg också.. och så ska jag ta tag i det som ska bli min framtida sidokarriär.. och så ska jag givetvis fortsätta blogga och röra upp känslorna hos er läsare, än en gång tack för att ni följer mina betraktelser.

NRJ Sex In The Park, roliga piller och driftiga judar

I den överskottsmediala tid vi lever är det fantastiskt att ni finns som läser och reagerar på det man skriver. Jag tycker och du bildar dig en egen uppfattning; jag tycker dessutom mycket och ofta av egoistiska skäl, tycker om att tycka men också med tanken av Stefan & Kristers sommarrevyslogan: "Alltí retar dä nå´n..

När man tittar tillbaka på det jag tyckt till om tidigare handlar det mycket om människor, människor som skulle må så mycket bättre om de bara tänkte lite logiskt och uppskattade gåvan livet. Sen har jag retat upp mig själv, och vissa läsare med kritik mot politiker blatten Zlatan, danskjävlar och inte minst bratwurstätande nazityskar. Men nu tänker jag lyfta på hatten för en genial idé. Ett företag har köpt hela gräsmattan som var spelunderlag på olympiastadion i berlin och säljer en grästuva på 30x30cm för en styva 100euro.. Är det måhända en driftig jude som ligger bakom idén?

I år är det 8 året radiokanalen NRJ anordnar gratiskonserten NRJ In The Park. Jag jobbade på stationen under ett par av de första åren,; namnet är "inspirerat" av engelska radiostationen Capital Radios "Party in The Park".. Attans vad nytänkande vi var Åkerman.. Nåväl, Capital Radio höll festen i London Hyde Park, NRJs hålls i Stockholm Kungsträdgården,  Göteborg Liseberg,  Malmö Stortorget.. Inte en park så långt ögat når, skärpning nu Herr Nilsson, fortfarande fel marknadsföring efter alla dessa år.

Någon som däremot marknadsför sig under dessa dagar är sponsorer som finns närvarande med gratisprover och information. Med risk att inte bli bjuden till årets efterfest ställer jag mig frågan om  företaget Postinor är en lämplig sponsor till ett arrangemang som främst besöks av barnfamiljer och ungdomar 12-25.. Postinor saluför nämligen dagen.efter.piller.. Du vet sådana du tar efter oskyddat sex efter det att du funderat på att polisanmäla killen du låg med för våldtäkt då du i fyllan fick med dig fel kille hem och vaknade nyknullad och skön bredvid en helt normal kille och inte tvättbrädskillen som däremot gick hem med din kompis med silikonbrösten..

Jag trodde det var kondom vi skulle använda i preventivt syfte om möjlighet finns och att Postinors piller ska användas som komplement i fasta förhållanden. Men tydligen har jag fel eftersom Postinor nu ska dela ut gratisprover till 14åriga tjejer under NRJ In The Park .

Men så kom jag på ytterligare en affärsidé för de tyska kreativa judarna. Det pågick en hel del prostitution i specialbyggda träbås under fotbollsvm. Man skulle kunna sätta upp båsen under NRJ In The Park och så får 14åringarna hyra plats, knulla loss och sen får de skölja ner tabletterna med Emmis Caffe Latte som är den andre sponsorn.. Allvarligt talat - svenska NRJ och Rix FM må numera tillhöra samma koncern men nu har väl nationella mediasäljaren blivit lite väl säljkåt när denne/denna vill kommunicera vuxenreklam på Bolibompatid?

Blev du fundersam eller äcklad av dagens inlägg? Vad ska jag säga, tänk själv och skapa dig en uppfattning.. men som sagt: Alltí retar dä nå´n

Kriget jag inte orkar bry mig om

Med största sannolikhet är krig något av det värsta människan uppfunnit. Det finns inte en djurart som för övertygelsen "Jag är bättre än dig" ger sig iväg och dödar och förintar allt som inte är som hon själv vill. Att med berått mod radera liv och tro att man gör nytta? Så, din granne är en idiot - om 50 år är han med största sannolikhet död ändå, varför förstöra ditt liv än mer genom att få det på ditt samvete - för det kommer det att göra, var så säker!


Med detta sagt och med det som min fasta övertygelse blir jag lite rädd när jag inser att det just nu blossar ett krig mellan Libanon och Israel och där jag faktiskt inte bryr mig ett spår. Ett jallajallaskägg skjuter mot ett sjalhuvud och sjalhuvudet skjuter tillbaka.. Rädd som jag är att jag inte bryr mig konstaterar jag att det är kanske inte så konstigt eftersom jag är fullt övertygad om att det gör inte de heller. Eller det gör det säkert - båda parter anser nämligen att vi är bättre än ni och ingen är beredd att rubba sig ett tum för då förlorar man sin heder. Visst är heder viktigt men när hedern är byggd och sägen och sagor som religionen till syvene och sist är - hur seriöst är det? Ungefär lika seriöst som klubbtillhörighet i fotboll - Zlatan hade lugnt spelat i Brommapojkarna om han fått 2 miljoner i veckan!


Huruvida bildandet av staten Israel på den plats det för närvarande ligger nu, positionen kan ju ändras med ett par välriktade bomber, är så där jättegenomtänkt så här i efterhand kan ju diskuteras. Tänk om man gett judarna östra Tyskland istället - där hade man kunnat snacka kompensation, och tänk vad bra för världsekonomin. Istället för att år 2006 ha en landsände full av bratwurstätande och horknullande nazityskar kunde vi haft ett imperium byggt av ett gäng snåla judar som byggt upp en superstat.


Krisen i Libanon / Israel kommer aldrig någonsin att lösas utan att man utrotar all månsklighet på plats, asfalterar skiten och bygger världens största Ikeavaruhus med drive-through, frågan är om det är det som händer nu? Ingen kommer någonsin där att säga: Välkommen att bo granne med mig - jag respekterar din tro även om jag har en annan.


Anledningen är enkel - religion är uppbyggd på rekrytering och förtryck av oliktänkande. Sedan kan kristna präster predika samförstånd mellan religionerna under konfirmationslägren vilket gör de odugliga för sitt ämbete. Vad är en religion utan sina lojala undersåtar? Därför är denna kris kanske ett uppvaknande att religion år 2006 är en hysterisk slöseri med människoliv. Tänk om all den tid som förbrukas på religion istället hade ägnats åt att hjälpa sina medmänniskor.


Nu kommer säkert någon som säger: Men vi missionerar och hjälper hemlösa och utsvultna negerbarn .. Visst gör ni, men varför? Allt som sker är er Guds vilja, då vill er Gud att negerbarn ska ha flugor i ögonen, att  Bobby skulle torteras till döds av de som skulle vara hans trygghet i livet, att en liter 98oktanig bensin kostar mer än 13kr per liter... om det är en Gud ni vill ha så lev med den..


Vem håller det som bara tänks?

I en tid när människor är allt mer singlar och när förmågan att förstå varandra över könsbarriärerna minskar för varje svek och falskhet man blir varse ökar de enkla lösningarna på komplexa problem. Vi blir med andra ord lite Sverigedemokratiskt sinnade alla till mans.. och kvinns.

En tanke som kittlar är att kunna läsa andras tankar, vad lätt allt skulle bli. Man skulle hela tiden ligga före chefen i en löneförhandling, man kunde veta om finnen som kommer mot en har kniv eller om Zlatan i starttaxin tänkte våldta en. Man skulle som bonus innan man föreslår sex veta om det fanns riktiga huvudvärkshinder ivägen.

Det enda som skulle förbli detsamma är problemet för sexraggande killar. Allt skulle vara precis som vanligt och deras tilltro till fenomenet ärlighet skulle raseras ytterligare. Tänk en helt vanlig kille, ett snällt och vardagsvackert ansikte, en generös och ärlig kille som inte knarkar, är otrogen eller kallar tjejer för horor. Helt enkelt - en sån kille som alltid drar kortast strået eftersom han Inte räknas till kategorin "spännande badboys" som inte bara gör alla de innan nämnda sakerna utan även får tjejer eftersom de naivt tror att de ska kunna ändra deras beteende.. Tänk att en sådan kille skulle passera en tjej som skulle tänka tanken, "Fan vilken läcker kille, tänk om man skulle knulla med honom ikväll" - erkänn tjejer, ni tänker så ibland bara för att vi inte kan läsa era tankar.

Låt oss nu leka med tanken att killen faktiskt kan läsa hennes tankar, går fram till henne och säger att jo det vore trevligt att ligga med en så vacker tjej som du.. Hur lång tid hade det tagit innan han blivit nerslagen alternativt polisanmäld för sexuellt ofredande eftersom tjejen aldrig skulle erkänna att hon tänkt så.. Och efter hela detta tankescenario till kontentan..

Det är inte många av oss som håller det vi tänker.

Bröstvårtor och mascara en lördagkväll

Den som festat med Vidde - orginalet, vet att det finns två läger, antingen orkar man med honom och då är det kul eller så skiter man i honom och har rätt kul ändå.. lite smått seg och något bakfull träffade jag lite goda vänner över 2,4 liter Niks Päroncider och inga cigaretter på Lilla Torg och kommenterade folk och händelser ungefär som vanligt tills kvällens två knäckfråga kom upp, som så oftast från ingenstans..

1. I filmen Jönssonligan får Guldfeber, ni vet den där Sickan står på klockan utanför Stockholms Stadshus som inte finns på riktigt men som alla lantisar tror existerar första gången de kommer till Stockholm - mig inkluderad, klär Charles Ingvar Jönsson ut sig sitt Anette - hotellstäderska på Grand Hotell för att stjäla ett chip. För att sätta pricken över i-et kletar han på mascara - utanpå sina glasögon. Detta halvtorra skämt grundade frågan: Hur fan gör kvinnor/män med översynsproblem när de mascarar sig och de inte har kontaktlinser? Av med glasögonen, blunda med ena ögot och måtta med det andra som man har synfel på.. hur smidigt är det?

2. Detta är egentligen en favorit i repris som är precis ett år gammal - Bröstvårtor, och då är det kvinnliga sådana vi har i åtanke. Ett tecken på vårtans känslighet över lag är det faktum att den vid beröring, kyla, upphetsning eller bara så där i största allmänhet kan få för sig att styvna till. Trevligt för en åskådare men kanske ibland olämpligt för bäraren; så hur lösa detta problem?

Svaret heter Bröstvårtsplåster och finns att köpa på Lindex i så könsneutrala former som hjärtan och fjärilar som man käckt ska tejpa på sina bröstvårtor under exempelvis tunna linnen etc där en styv vårta skulle kunna göra sig synlig. Frågan igår blev dock, eftersom jag, trots att jag fick ett paket förra året inte har provat, hur starkt är detta plåster - man ska aldrig underskatta kraften i en styvnande bröstvårta och frågan är hur hårt plåstrets lim sitter fast i den underbara kroppsdel som döpts till vårtgård.. damn girl - det måste ju göra ont?

Hur tänker Malmö Gatukontor

 "Det blir allt fler som åker kollektivt. För att Skånetrafiken och Pressbyrån ska kunna möta sina kunder på bästa sätt krävs bättre utrymmen. I ombyggnaden tas vänthallen bort till förmån för ett större kundcenter och för att personalen ska få en bättre arbetsmiljö då ventilationssystemet byggs ut"

Så skriver Malmö gatukontor på byggplatsen Södervärn, navet i busstrafiken i landets tredje största stad. Det är inte utan att man blir lite konfunderad.. det blir allt fler resenärer och då plockar man bort vänthallen? För tro nu inte att Malmöbussarna går i tid - lite solsken eller eller en halvfull buss och så är man 10 minuter försenad - i reklamen sägs att man aldrig är försenad, bara i lagom tid till nästa.. må så vara men plocka bort tidtabellerna helt då - de hålls ju ändå inte..

Tillbaka till ombyggnaden.. så vänthallen tas bort.. "för att personalen ska få en bättre arbetsmiljö då ventilationssystemet byggs ut.." - alltså visst är det viktigt att personalen ska må bra, men krävs det så stora lokaler för lite fläktar? Pressbyrån förresten - nu är jag en flitig stamkund men är ett större Pressbyrån en anledning att bygga om ett helt busstorg - vi kan väl säga som så att de norska Pressbyrålobbyisterna har lyckats bra hos Gatukontoret.. jasså du visste inte att den svenskaste av alla svenska butikskedjorna ägs av "hurra-vi-har-ingen-statsskuld"-norrmän.. välkommen till verkligheten.

Vad gör folk på en busshållplats? Man väntar på att bussen ska komma och har man tur kommer man själv liksom bussen i tid. Var vill man stå när det regnar och blåser, för det gör det ofta i detta land, även om det är sjätte tropiska natten på raken inatt.. jo, man vill vara i en vänthall med rena toaletter och en skön träbänk, man vill ha en monitor med bussarnas avgångstider och hållplatslägen.. förresten så finns det nu under ombyggnadstiden inte en enda klocka på hela Södervärn.. men det är ju viktigare att norrmännen blir ännu rikare..

Knarkande leksakstillverkare

Det två starkaste droger jag någonsin testat är nikotin och alkohol. Det har räckt utmärkt för mig. Visst har man varit nyfiken påsugen på att testa något annat men då har logiken kommit in i bilden. Tänk om man knaprar ett piller, slickar ett papper, drar en lina eller skjuter upp lite gott - och så får man den där första perfekta trippen som alla missbrukare fortsätter jaga ifatt - hur skulle man då kunna nöja sig med att dra ett helrör vodka, ett paket Davidoff White och känna sig snygg och skön? Visst är det barnsligt att bli knökpackad och skicka patetiska porrsms klockan 2.45 av typ "Hej snygging, ska vi ligga ikväll?" och hitta sig själv vaken och ensam i sin egen säng med en hög pommes frites från Burger King som sällskap - so be! Men någongång med hyggligt stora mellanrum är det kul.. och så vill jag att det ska vara!

Men det finns branscher som knarkar hysteriskt mycket och där man tjänar kosing. Och nej, det är inte media eller försäljning även om det satan i gatan dras linor där utan hör och häpna - i leksaksbranschen. Bevisen duggar tätt - Teenage Mutant Ninja Turtles, eller Hero Turtles som de fick döpas om till när knarkande japaner ville exportera skiten - ordet Ninja lät så våldsamt.. TMNT - snacka om vad knark som gick åt när dessa skapades. Tänk dig ett japanskt styrelserum. Efter 5415 bugningar och bockningar sätter sig ett antal kostymnissar vid ett runt bord och så beslutar man om en storyline där fyra i en kloak nerspolade sköldpaddor utsätts för radioaktig strålning, hittas av en råtta som klär de i färgade hårband och tränar de i gamla japanska krigstraditioner med pinnar och kaststjärnor.. Knark vs Alkohol - 1-0

Eller ta My Little Pony - en armé av ponnyhästar av alla dess storlekar, i plats, med tillhörande hårborstar och paljetter såbarnen kan sitta i soffan och bli än fetare kamma manen på hästarna. Knark vs Alkohol - 2-0

Det finns dock två saker som jag saknar i dagens leksaksutbud - tänk en docka/actionfigur som är extremt överviktig när såg vi det senast? Eller en docka med politiska åsikter? "Här kommer nya kramdockan "SSU-Anna och med henne en galen häst" - detta blev ju ett kul experiment..

Nu ska du tänka dig min gamle kollega Max Lorentz [speakern i TV4s Jeopardy]  "Nu är den äntligen här - Nazist-Bengt kommer till stan med sin portabla gaskammare - 299kr - bara för arier - på BR Leksaker"..  eller: "Köp nya Kebab-Dragan - komplett med vitlöksås och 8 syskon - köp till extrapaketet så får du kofot och matjord så du kan bryta upp parkettgolvet hemma och odla potatis!" Knark vs Alkohol - 2-1..

Ser ni, jag kan jag med, på mitt sätt - skål!


Självmordskatten

Det var lite tyst i lägenheten när jag kom hem efter jobb. Kisekatten sover tänkte jag och hoppade snabbt in i duschen och drog till Ystad för att träffa älsklingsvännen - tack för maten och för en mysig lördagsdejt hjärtat. Sov lite på vägen hem, anar att jag var äldst och nyktrast på det pågatåget.. kommer hem och tänkte koppla av med ett par uppdrag på Grand Theft Auto - Liberty City Stories.. jaja.. jag vet men TVspel ÄR avkoppling, av med kläderna, fram med lördagsläsken.. reagerade dock lite på att det fortfarande var väldigt tyst hemma..

Ingen katt? Saffy - ropade i hela lägenheten.. nä.. ingen katt. Öppnar alla skåp och dörrar.. fortfarande ingen katt.. kommer in i mitt sovrum och ser att glipan i fönstret är lite större än vanligt.. sliter upp det och ropar efter älkslingkisen.. tre våningar ner.. på trappan till källaren ser jag ett ynkligt litet knyte som tittar upp med stora ögon.. min älskade Saffy Mjaouth.. på med ett linne och ner för trapporna.. hon lever och tittar skräckslaget på mig när jag tar henne i famnen.. inget skrik bara en livrädd kise..

När hon kommer in genom dörren känner hon igen sig och hoppar ur min famn raka vägen till matskålen och glusar i sig en påse KiteKat och jamar efter en påse till.. försöker klappa henne men hon är precis lika bråkig som vanligt när man vill kela på andra villkor än hennes egna.. ungefär som vilken tjej som helst..

Efter att ha krafsit lite på fönsterrutan som hon lyckats benda upp tidigare ligger hon nu på monitorn precis som om inget hänt - hon haltar inte och låter inte konstigt på något sätt efter ett fall på sju meter.. tvärtom ser hon rätt nöjd ut.. Lite grann som "Nu jävlar har jag minsann sett vad som fanns där ute".. Tänk om man kunde få reda på vad som hänt..