Paranoida tandläkare mot oralsex

"Ny svensk studie - Oralsex kan ge muncancer"
Det är en tandläkare vid namn Kerstin som varnar för samband mellan oralsex och ett speciellt papylomvirus.. vad det nu är. Kan det vara så att Kerstin hittat sitt ex tunga mellan benen på grannfrun när hon kom hem för tidigt från tandläkarkonferensen och att hon nu är en bitter kvinna som vill hämnas genom att förbjuda oralsex?

Allvarligt talat.. nu har Expressen.se äntligen hittat en världsnyhet av högsta rang.
Läs här

Cancer är en läskig grej.. och "under senare årtionden har sjukdomen ökat bland unga individer och vi vet inte varför. Man kan spekulera i om virus är en av faktorerna" - ja, spekulera på du.. det gjorde man om Iraks massförstörelsevapen också..

Vem är då i riskzonen? Enligt Kerstin är det personer med med dålig munhygien, många tappade tänder och dåligt fungerande tandproteser som ligger risigt på det.. allvarligt talat - hur många med dessa symptomer är sugna på att ge, eller ta emot för den delen, oralsex?

Hennes tips är att gå till tandläkaren eftersom  "Tidig diagnos är viktig, för annars kan cancern hinna sprida sig till närliggande lymfkörtlar. Idag öppnade en tandläkarmottagning i Stockholm med polska tandläkare som halverat patientkostnaden, klart som fan att tandläkarna blir skraja, men att komma med detta utspel är väl lite väl desperat besöksfiskande.. "Shit, jag har haft oralsex - jag måste till tandläkaren"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback