Misshandlande blattar och Sumobrottare i Elitserien - blandningen berikar

Funderade lite på det här med diskriminering.. kom ingenstans i mina funderingar och började tänka lite på innebandy istället.. vuxna människor som jagar runt efter en liten plastboll med hål i.. ishockey är också en vansinnessport. Något som gjort det än mer vansinnigt vore om man plockade in en riktigt fet kille och ställde honom i målet. Nu snackar vi inte Paolo Roberto efter en månad på McDonaldsmat..

Paolo Roberto förresten, det levande exemplet på att det fungerar bra för alla blattar att sparka ner folk på öppen gata och sedan lyckas i mediavärlden. De fega araberna som misshandlade en ensam busschaufför i Malmö förra helgen kommer säkert att bli programledare i TV4 om fem år, skylla på att de kände sig utanför och att de hade Paula Roberto, Paolo - Paula - same fjolla different name.. som idol och förebild..

Nåväl, knuffa in en sumobrottare i ishockeymålet för ex. MIF Redhawks.. killen behöver fan inte kunna åka skidskor, bara stå stilla i 3x20minuter - det går inte in en puckjävel! Så avancerar laget till elitserien och vad skulle hämta där? Skulle man anta en lag mot tjockisar i mål? Nä, det vore hets mot folkgrupp.. eller tjockgrupp.. men seriöst? Varför är det inte ett enda lag som tänkt så långt? Är det förbjudet med tjockisar i ishockey?

Kommentarer
Postat av: Frame

Oj vilken rolig hemsida jag har hittat fram till :)
väldigt kul

2005-11-28 @ 13:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback