Dessa blattejävlar

Två kollegor åkte tåg hem i lördags natt tillsammans med två tjejkompisar / flickvänner  - det är inte relationsbefinitionen som är det viktiga här, men for the record vore det ju kul att få reda på det när vi ses. Hur som, i all lugn och ro på Pågatågen, Skånes pendeltåg, dyker det upp runt 30 killar och ger sig oprovocerat på sällskapet med sparkar, slag och eventuella tillhyggen - min kollega vet inte så noga bara att han överöses med sparkar mot huvudet när han försöker skydda sig och de andra.innan han svimmade av.

Om man nu ska hårddra det hela - visst är det ok med ett rallarslagsmål om båda parter är med på noterna, men oprovocerat? Och när personen man bestämt sig för att slå ner ligger ner - hur är människan funtad som fortsätter misshandeln genom att hoppa och sparka på offrets huvud?

Detta är sjuka människor som gör sånt här. Tyvärr förstår de inte själva hur illa de skadar, och då inte bara offren direkt genom att bete sig som svin. Det talas ofta om hur synd det är om invandrare som aldrig får chansen eftersom de är missbetrodda. Runt om i Sverige finns massor av trevliga och skötsamma invandrare som inget hellre vill än att jobba, plåta i trädgården, betala skatt och leva ett lugnt liv i harmoni med familj, vänner och grannar. Det är dessa som också tog stryk i lördagsnatt.

För vad blir den spontanta reaktionen när 30 invandrarkillar runt 15 år attackerar en oprovocerat på ett pendeltåg? Blattejävlar. Att de inte förstår att det är sådana idioter som de själva som spär på rädslan och hat hos borderlinenazister? Är åldern en förmildrande omständighet? Nä, snarare tvärtom. Dessa 15åringar har med största sannolikhet varit i Helsingbord på deras festival - låter man 15åringar resa genom Skåne själva mitt i natten - borde inte föräldrar hållas ansvariga för sina barn?

I vårt västra nazistland Danmark straffas inte bara den invandrare som begår ett hedersrelaterat rott där familjemedlemmarna skyller på varandra - där åker hela familjen hem! Tänk om så hade varit fallet med mina kollegor - tänk er att 15 familjer a 7 familjemedlemmar skickas tillbka till Blattestanien - snabb räkning utan några som helst fakta - Malmö Kommun skulle spara ca 2,8miljoner kronor på ett år i bidragsutgifter! Lite drastiskt förslag? Kan det väl vara men om vi inte får bukt med invandrarpojkar som tror att de äger världen och rättigheten att göra det som faller de in - vad ska vi göra? Om 10 år vill säkerligen min dotter gå på festival och ta ett tryggt Pågatåg hem. Då har lördagens blattar ynglat av sig, och var säger att de kommer ha bättre koll på sina barn? Inget!

Hur gick det för mina kollegor och deras sällskap? Alla fyra mår efter omständigheterna ok, killarna blev betydligt värre misshandlade men även tjejerna fick smaka på det oprovocerade våldet från invandrargäng. Hjärnskakning och sår, men ingen polisanmälan - vad spelar det för roll när: "alla bröt lika illa och såg fula ut" - däremot anar jag att etniskrensningpartier i Skåne fått ytterligare röstsedlar i kuverten, kanske inte av sällskapet personligen men av deras vänner och nära som numera är livrädda för att åka tåg hem nattetid. Och hur illa jag än må tycka om människor som drar snabba slutsatser och väljer den enkla vägen utan att se människors olikheter så kan jag faktiskt inte mer än att förstå i detta fall.

--

Vän av ordning som nu tycker att blattar är ett förnedrande uttryck: Nä, det är så de titulerar sig själva, och om en blatte då utför ett idiotiskt och sjukt dåd - då är det en blattejävel - so be it!

Kommentarer
Postat av: Han på tåget

Klock ren!

2006-08-01 @ 16:37:25
Postat av: Anonym

Det är bara blattejävlar som gör sånt här. Ut med hela bunten, hur jävla dum i huvudet är man inte om man står och sparkar någon i skallen som redan ligger medvetslös på marken. Hör hela tiden om sånt här och ALLTID är det blattar som gjort det. UT MED DEM!

2006-10-25 @ 00:03:11
Postat av: vidde

och vill inte blattejävlarna åka hem så sparkar vi de i huvudet tills de åker..

Postat av: Frågande.....

Hur kan ni kärringar sitt och snacka om att springa runt och sparka en massa blattar i huvudet. De bara talar om för oss andra om vart ert IQ värde befinner sig, dvs i källaren om inte ännu längre ner. Det vore mycket bättre om ni blandade er med alla dessa krimenella invandrare och skaffade barn med dessa. Så om inte annat kan ni kanske dressera dessa, och göra lite nytta i samhället.

2007-01-16 @ 13:28:55
Postat av: Anonym

FGrymt

2008-02-29 @ 22:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback