Vem håller det som bara tänks?

I en tid när människor är allt mer singlar och när förmågan att förstå varandra över könsbarriärerna minskar för varje svek och falskhet man blir varse ökar de enkla lösningarna på komplexa problem. Vi blir med andra ord lite Sverigedemokratiskt sinnade alla till mans.. och kvinns.

En tanke som kittlar är att kunna läsa andras tankar, vad lätt allt skulle bli. Man skulle hela tiden ligga före chefen i en löneförhandling, man kunde veta om finnen som kommer mot en har kniv eller om Zlatan i starttaxin tänkte våldta en. Man skulle som bonus innan man föreslår sex veta om det fanns riktiga huvudvärkshinder ivägen.

Det enda som skulle förbli detsamma är problemet för sexraggande killar. Allt skulle vara precis som vanligt och deras tilltro till fenomenet ärlighet skulle raseras ytterligare. Tänk en helt vanlig kille, ett snällt och vardagsvackert ansikte, en generös och ärlig kille som inte knarkar, är otrogen eller kallar tjejer för horor. Helt enkelt - en sån kille som alltid drar kortast strået eftersom han Inte räknas till kategorin "spännande badboys" som inte bara gör alla de innan nämnda sakerna utan även får tjejer eftersom de naivt tror att de ska kunna ändra deras beteende.. Tänk att en sådan kille skulle passera en tjej som skulle tänka tanken, "Fan vilken läcker kille, tänk om man skulle knulla med honom ikväll" - erkänn tjejer, ni tänker så ibland bara för att vi inte kan läsa era tankar.

Låt oss nu leka med tanken att killen faktiskt kan läsa hennes tankar, går fram till henne och säger att jo det vore trevligt att ligga med en så vacker tjej som du.. Hur lång tid hade det tagit innan han blivit nerslagen alternativt polisanmäld för sexuellt ofredande eftersom tjejen aldrig skulle erkänna att hon tänkt så.. Och efter hela detta tankescenario till kontentan..

Det är inte många av oss som håller det vi tänker.

Kommentarer
Postat av: Johanna

"Jo, det hade varit trevligt att ligga med en så VACKER tjej som du."

Men tänk en helt vanlig tjej, ett snällt och vardagsvackert ansikte, en generös och ärlig tjej som inte knarkar, är otrogen eller letar badboys?

En sån som alltid drar kortaste strået för att hennes tankar är vackrare än hennes kropp. För det är inte TANKARNA ni läser av, erkänn det grabbar.

;P

J

2006-07-20 @ 08:34:35
Postat av: Kratzek

Tänk; din tanke - att kvinnor kommer att välja oss killar med alldagliga utseenden och snälla vanor - är en större omöjlighet än att USAs näste president är en svart, lesbisk kvinna med funktionshinder. Och det säger väl allt?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback