Estrella Quick Dip skrämmer tjejerna

Perfekt filmkväll, tjejpolarna kommer och ska krypa upp i soffan. Tyvärr har Elsa lite svårt att arrangera soffplaceringen för sina vänner, hon missar blanda dippsås i tid och hennes gäster kommer tio minuter försent. Stackars Elsa men nu sitter de där allihopa i soffan och kollar film - en skräckfilm tror man eftersom innan reklamfilmen tar slut ger tjejerna ifrån sig ett sprik och sätter kuddar för ansiktet.

Ni har inte missat Estrellas reklam för QuickDip - nu slipper man köpa en dippåse och en gräddfil - nu har snacksföretaget gjort allt åt dig så du slipper oroa dig för att dippsåsen inte blir klar i tid - och inte ens motionen när du vispar skiten får du längre.

Frågan är bara hur trovärdig reklamfilmen är. Filmen som tjejerna tittar på enligt TVbilagan som Elsa kryssar för i början är nämligen Agent Cody Banks med Frankie Muniz och Hillaru Duff - en James Bondrelaterad spionromantisk film för 13åringar som inte innehåller en enda scen som uppmuntrar till skrik och kuddar för ansiktet. Så eftersom det inte är filmen tjejerna kan skrika åt måste det helt enkelt vara dippsåsen som suger duktigt.. eller?

Kommentarer
Postat av: AKT

Hej, Vidde.

Tack för din fråga.

Sannolikheten är nog att reklamfilmsproducenten underskattat sin publiks observationsförmåga.Jag har lämnat ärendet vidare till en utredare, som återkommer till dig så snart som möjligt.

Mvh

Anna-Karin Tunström,
Försäkringskassan i Sjöbo

2006-03-24 @ 17:01:15
Postat av: vidde

Bästa Anna-Karin.
Jag tackar för att Du tagit kontakt med någon som kan ge mig möjligheten att göra comeback inom reklamvärlden efter ett par sabbatsår

Postat av: Estella Dipsås

Ja, vi suger duktigt. Trodde ni män gillade sånt. Vafan ska man göra egentligen, va? Vafan ska man göra för att ni ska bli nöjda? Vad? Jag bara undrar.

E.D.

2006-03-28 @ 07:11:54
Postat av: Hillaru Duff

Hey

Den film "Agent Cody Banks" uppmewntrahr inter till skreek awk kewddar, det air sant. Men den film air inter heller bahra rikk-tahd till 13-åhringar, oohtan maynad sohm ayn spairnnandeh familyeh-film. De flikk-ewr som blayv rehddah måhste har bleeviht rehdda fewr den dipsauce.

Oop-rikk-tit,

Hillaru D

2006-03-28 @ 07:29:00
Postat av: AKT

Hej, Vidde

Tack för ditt svar. Jag har lämnat ärendet vidare till en utredare som återkommer till dig så snart som möjligt.

Mvh

Anna-Karin Tunström
Försäkringskassan Sjöbo

2006-03-28 @ 07:36:42
Postat av: KL

Hej, Fidde

Tack för din ansökan. För att kunna behandla din ansökan måste du fylla i blankett K65 och K61a. De kan du antingen beställa per telefon eller vår hemsida. Eller hämta på ett FKkontor i din närhet om du frågar efter de.Sedan kan du skicka in din ansökan och blanketterna så kontaktar en handläggare dig så snart som möjligt.

Med vänliga hälsningar

Kent Lundegaard
Utredare
Försäkringskassan Smedstorp

2006-03-30 @ 11:28:45
Postat av: Rocco

Det är Rydbergs som gör QuickDipen.

2006-03-30 @ 18:02:24
Postat av: Johanna

Bara en sån sak!

:)

J

2006-03-31 @ 07:10:13
Postat av: vidde

Nu förstår jag äntligen varför det ska ta 2 månader att få tillfällig föräldrapenning från Försäkringskassan - tack för att ni läser min blogg!

att sedan Hillau Duff stavar sitt namn med ett Y på slutet är det ju ingen som bryr sig om.. och rocco.. du gick och köpte skiten.. till ostbollar? skäms mannen, skäms!

2006-03-31 @ 14:45:32
URL: http://vidde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback