Ung Vänsterpopulism

Det enda som är 100% klart är att SSU-ordföranden Anna Sjödin var på nattklubben Crazy Horse i helgen och att hon fick nyktra till i fyllecellen hos polisen eftersom det inte gick att hålla förhör med henne i hennes dåvarande tillstånd. Sen är frågan är om det ens är värt att diskutera vad som egentligen hände? Vem sa "jävla svartskalle" till vem och vem kallade den andra "jävla hora" och vem gjorde det först - är det någon som egentligen bryr sig? En helt vanlig natt på stan låter det som. Nä, det är inga ord som man bara ska acceptera men tonen människor emellan blir ju lite annorlunda när spriten går in och vettet ut.. och man har lätt att ta till ord och handling som man ångrar dagen efter.

Barpersonalen vittnar om att Anna Sjödin var full och skrek, vilket gör henne till en helt vanlig gäst på Crazy Horse. Skillnaden mellan Anna Sjödin och hennes väninna som avhystes jämfört med en van kroggäst är att de var så kraftigt berusade att de bestämde sig för att göra motstånd mot ordningsvakten och då kan det gå illa - fråga blattarna som gör samma sak utanför Etage och Privé i Malmö. Här krävs det ju dock dödsmisshandel för att pressen ska bry sig och skriva en notering.. Men det är klart - en SSU-ordförande är ju värd lite mer uppmärksamhet än alla andra. Frågan är varför! Hon är människa som alla andra och ska inte särbehandlas.

Det som är än mer skrämmande är att Ung Vänster ordförande var snabbt ut med ett pressmeddelande att hon ställde sig bakom Anna Sjödins agerande - detta trots att hon inte var där, trots att hon inte ens pratat med någon inblandad. Hon litade på medias uppgifter - vilket i mina ögon direktdiskvalificerar henne som legitim politiker; kritisk källkritik någon? Men det är väl aldrig något som populistungdomsförbund bryr sig om så egentligen förstår jag inte varför jag ens blir förvånad?

Enligt henne ska man som vakt inte använda batong mot en liten tjej; när är det berättigat att använda en batong? Förresten - liten tjej, har ni sett Anna Sjödin? Som dessutom haft polisyrket som tänkbar karriär och som faktiskt därför borde veta bättre när en ordningsvakt avhyser en från ett ställe? Jag kanske blir lite förvånad iallafall.. Brist på omdöme i politiken.. nä, det är ju inget nytt - så grattis Anna, välkommen till politikens finrum!

Kommentarer
Postat av: Manuela

D´angelo ligger på Möllan :)

Postat av: Björn

det allra underbaraste är ju hur deras (sjödin och vakternas) story går isär. sjödin var ju bara ute å tog en öl och blev helt plötsligt påhoppad av ett par anabolavakter som försökte döda henne. vakten i sin tur gjorde verkligen bara sitt osjälviska, uppoffrande jobb som den fyr i den mänskliga mörkret han är. sen kommer ett antal deliriumkadaver med uppenbart uppsåt att hindra honom från att frälsa världen genom att helt kallblodigt mörda honom på plats.

det här måste vara alla andras fel utom mitt...

2006-01-31 @ 15:22:18
URL: http://bjohannesson.blogg.se
Postat av: Argaste

Well put! Läste i nån artikel att vaktchefen pluggade till läkare, var det han som plåstrade om Anna dagen efteråt?

2006-01-31 @ 15:33:09
URL: http://argaste.blogg.se
Postat av: Anonym

Ok, på hörnan bredvid Mascot ungefär..

2006-01-31 @ 16:13:19
Postat av: alex

var är länken till min blogg? jag har länkat till dig minst två gånger.

2006-01-31 @ 17:44:02
Postat av: vidde

f'låt

2006-02-01 @ 07:55:07
URL: http://vidde.blogg.se
Postat av: Tessan

Jag tycker att alla politiker/ kändisar & annat löst folk borde få lite grupp stryk av ett helt gäng anabola vakter;)
Du vet, verkligheten GÖR ont!!!
Men det har man väl glömt när allt serveras på ett litet silverfat mest hela tiden...?
*trött suck*

2006-02-01 @ 10:50:36
URL: http://thereselundgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback