Skicka hem skiten

Det har varit ett skottdrama i Södertälje.. Enl Aftonbladet:

"En 26-årig man från Södertälje.
Anhållen för upploppet och en känd kriminell våldsman. I kriminalregistret finns han tidigare antecknad för vapenbrott, brott mot knivlagen, olovlig körning, försök till stöld, misshandel, häleri, medhjälp till grov misshandel, hot mot tjänsteman och narkotikabrott."

När det gäller merparten av alla brott som det berättas om är förövaren känd sedan tidigare av polisen.. vaddå känd.. menar man att personen varit med i bråk förr.. att det bara var en tidsfråga innan personen skulle slå till igen.. vad i helvete sysslar rättstaten Sverige med. Om någon är så tungt kriminellt belastad, lås in eller skicka bort skiten - jag vill inte ha det här! och det här med att skicka bort skiten, eftersom Södertälje består till 50% av syrinaner så är det väl troligt att förövaren var sådan och då blir det svårt eftersom syrianer inte har något eget land, men ni förstår principen..

I en tid där vi har GPSmottagare i vår mobiltelefon och vi kan genom satelliter positionera oss med10meters säkerhet jorden runt [vet amerikanarna om detta? tänkte på hur svårt det egentligen kan vara att hitta bin-Ladentomten men man kanske inte vill avslöja att han befinner sig i Grand Canyon] hur svårt ska det vara att hålla koll på landets värsta kriminella?

Kommentarer
Postat av: Marianne

Mmm.. visst är det en charmig liten stad jag bor i? Var glad att du slipper skiten nu..

2005-09-13 @ 16:23:04
Postat av: vidde

borde kanske trycka upp en t.shirt med texten "I survived Södertälje".. Hovsjö hade sin charm.. någonstans.. kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback