Danmark - är det ett sånt jävla roligt land när man tänker efter?

Niclas och Johanna ringde mig igår på speakertelefon. De ville ha med mig på sin middag.. lite nytt grepp, vi bjuder inte hem Vidde på middag utan vi ringer honom när vi vill umgås så kan vi alltid stänga av honom när vi inte orkar lyssna på honom längre..

Det var visst kaos på Malmö Central imorse, något ljushuvud hade lyckats med konststycket att riva ner en kontaktledning vid Svågertorp vilket resulterade i att all tågtrafik mellan Sverige och Danmark stod still - vi kan väl säga som så att det var många som ville över till Danmark idag, och överallt stod det personer med ölkärror och ett juligt Tivoli i blicken och svor över att de fick åka ersättningsbuss istället..

Danmark.. danskar, ett lustigt folk.. det är något förljuget över danskar.. man undrar lite vad som finns bakom "Hygget".. pilsner, smörrebröd, en cigarr och en "lille en" och allt är så jävla trevligt och gemytligt och porren är fri och knarka ska man väl också få när man vill, och så skickar man en ubåt till Irakkonflikten för att visa sin starka krigspotential.. men är det verkligen så? Något döljer sig under ytan.. kan det vara så att det döljer sig tankar om Det Fjärde Riket i Danmark.. för det finns inget land som är så litet och intetsägande som hävdar sig som en stormakt som Danmark.. så ni har lite inflytande över Grönland, och Holger var dansk.. Aqua var roliga ett tag, och wienerbröd med chokoläde och en röd cancerpölse fungerar ibland, men annars..

Den danska dubbelmoralen är hysterisk - inga invandrare i Danmark men flytta till Sverige för där är billigare att leva - det ska vi. Vi ska öppna danska förskolor/friskolor och få in danska som skolämne men vi vill inte lära oss svenska - svenskarna får lära sig att räkna på fems och halvfjärt.. guess what: vi har t o m tröttnat på er öl! Enkelrikta Öresundsbron eller lär er ta seden dit man kommer.. Danskar.. nä.. tror inte det!


ps. Malmöister är inte så jävla kul de heller -
Läs här

Kommentarer
Postat av: Niclas o Johanna

Men vi gillar ju dig .......

2005-12-03 @ 16:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback