Toarullesfobi

Resten av dagen förlöpte.. utan förtecken eller antydan till någonting.. bortsett från att jag hittat en frände gällande en fobi som jag trodde jag var ensam om. Det är som nu kommer att berättas har ett fåtal av mina vänner kunskap om, men eftersom det ärliga bloggandet lagt sig som ett fluffigt sockervaddstäcke runt mig, ska jag göra detta offentligt..

Vi bajsar.. du gör det, din granne gör det, jag gjorde det för ett tag sedan, inget att hyckla om. Det finns vissa som tycker att det är inget man gör om man är hemma hos någon på fest, besök, middag men.. if you got to got you got to go - gör inte sån stor grej av det, du är inte ensam om att behöva bajsa. Men det som är jobbigt för mig är att köpa toalettpapper.. Precis som
Helenan, tack för att du fått mig inse att jag inte är ensam, har jag svårt att köpa toalettpapper.. för att låna ett citat från henne.. "Jag kan handla i princip vad som helst. Gravtest, kondomer, intimtvål, tamponger, ätbara underkläder you name it" - precis där är jag med, om jag måste kan jag gå och handla någon tysk pervers scatrulle i porrbutiken på hörnan inga problem - men när det gäller toalettpapper är det stopp. Hur naturligt det än är så vill jag inte att vackra tjejen i kassan ska titta på mig och tänka att "Nu ska killen hem och bajsa"

Våren 1996. Vidde bor i Vällingby och har en praktikplats på Stockholm Records i Sundbyberg. Denna dag är givetvis toalettpappret slut och jag måste handla.. på vägen till butiken går jag förbi en videobutik och får för mig att hyra en Moviebox, och är du under 25 finns en risk att du inte vet vad en Moviebox är och då frågar du en äldre släkting.. passade på att slinka in på turkpizzerian och beställde ett Tefat.. dubbel Calzone med extra ost och extra skinka..

Väl framme på Konsum, snabbt stoppar man ner ett två-pack toarullar och så lite andra saker för att "dälja" vad man egentligen var ute efter.. väljer mellan två kassor 1. Snygg brunett runt 25 år.. 2. Konsumtanten som suttit där i alla år... det blev kassa två.. min tur.. upp med varorna på bandet medan man sneglar över axeln.. fullt med folk.. juicen är dragen på bandet, knäckebrödet.. nu kommer toarullen.. helvete, laserläsaren kan inte läsa streckkoden.. tanten försöker igen men streckkoden är för skrynklig.. kön är jättelång och jag VET att alla stirrar på den perverse killen som ska hem och bajsa.. Då reser sig tantjäveln upp och ropar till 25åringen tre kassor bort.. "Vad kostar denna?".. hela Vällingby Centrum vet att jag är på Konsum och köper toalettpapper..

Jag vet inte hur jag tog mig hem.. jag vet att pizzan var kall när jag hämtade den och osten hade stelnat när jag kom hem.. kommer inte ihåg vilken film jag hyrt till Movieboxen.. ja.. en moviebox var en VHSvideo man kunde hyra om man inte hade en själv.. Minnet från Vällingby den dagen kommer alltid att plåga mig och än idag, de gånger jag måste köpa toalettpapper bär min dotter rullarna - aldrig större paket än 4pack och jag kollar tre gånger minst på streckkoden för att se att den inte är skrynkig.. nu måste jag gå på toaletten.

Kommentarer
Postat av: Mia

Men att handla toapapper kanske är dtn största skräcken som alla har fast ingen pratar om!

Postat av: emma

wow, visste inte det här var ett fenomen, men uppenbart är vi många som delar rädslan. Min lösning har hittills varit att be någon köpa ett storpack(en hel bal alltså) på närmaste mack, för att sedan låsa in det i förrådet. Det jobbigaste är när pappret är slut på dass och man måste till förrådet. Jag bodde på sjunde våningen och att springa upp för dem trapporna är inte överkul, men klart värt.
Risken att man skulle möta någon i hissen, i myskläder och ett 8-pack med toarullar var för stor! Kom dock på lösningen på detta problem med, man tar tvättkorgen med lite tvätt i, åker ner till förrådet, stoppar ner toapappret i korgen, lägger över lite tvätt och tar hissen upp till lägenheten igen. VOILA! Geniala lösningar, ingen ser dig någonsinn med toarullar under armen, och ingen behöver komma hem till dig och upptäcka att pappret är slut.

2005-08-31 @ 22:03:18
URL: http://em.blogg.se
Postat av: Karolina

Wow, inte ens i min vildaste fantasi hade jag kommit på tanken om att det kan vara en fobi att köpa toapapper. Vidde, bara slå en pling så köper jag en bal och kommer hem med den till dig. Vad gör man inte för sina vänner?
Kram Karolina

2005-08-31 @ 22:42:02
Postat av: M

En annan grej om man nu lider av denna fobi är ju att köpa hushållspapper! =) Då tror alla att du är jättehuslig istället för ett bajsande pervo!

2005-08-31 @ 23:38:46
Postat av: vidde

men hushållspapper i toastolen orsakar stopp i ledningarna och ett stopp i den är ju lite otrevligt kanske..

2005-09-01 @ 00:08:03
URL: http://vidde.blogg.se
Postat av: M

hushållspapper kan tillskäras.. Då har du ju något att göra medans du bajsar! =)

2005-09-01 @ 09:58:45
Postat av: Helenan

Hahaha 8) Jaa.. det är inte lätt att ha bott i Vällingby 8)

2005-09-01 @ 13:28:40
URL: http://helenan.blogg.se
Postat av: Niclas

Nu vet du vad du kommer att få i födelsedagspresent !!

2005-09-02 @ 08:12:38
Postat av: Annika

Du, jag visste ju faktiskt att du hade toapappersfobi,
tänkte bara slänga in en vild gissning på vilken film du hyrde till movieboxen, eller iaf vilken sorts film..PORR såklart, eller kanske inte
*kram*

2005-09-14 @ 20:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback