Europa hyllar massmördare

En vacker kvinna i vit skjorta, slips och kavaj är bland det vackraste som finns.. så när fem stycken sjunger lesbiska hyllningar tillsammans med en halvandrogyn med underbar röst så är det liksom inte konstigt att jag kapitulerade inför Serbiens bidrag i ESC igår natt.

Till skillnad från alla andra bloggare som skriker bojkott när central- och östeuropeiska länder röstar på varandra väljer jag att hålla käft. Vi ser det som självklart att Norge, Danmark, Finland och Island röstar på oss. Det är bara att konstatera att vi har för få grannländer och att vår kommersiella musiksmak inte faller getvallande, fiolgnidande och dragspelsvåldförande youghurtbönder i smaken! Att vi sedan tagit emot krigsflyktingar från hela jävla Jugoslavien och kunde kanske förvänta oss lite tacksamhetsröster för det men nä, man kan inte kräva något av invandrare för då är man rasist!

Och om man nu blir ett självständigt land - varför i helvete envisas man med att kalla det Former Yugoslavian Republic of Macedonia? Eftersom ni ändå håller ihop, varför inte fortsätta heta Jugoslavien? Ni kan ha små egna jallajallaparlament.. lite som stadsdelsförvaltningar... nackdelen är att ni förlorar minst 100 poäng i ESC.. men när ni beter er som ett land - då är ni ju ett land..

Men visst är det roligt! Serber bedriver etnisk rensning a la Hitler så nära i historian som 1995 - massgravar som hittas ideligen med offer härledda till Serbisk raspolitik, och så röstar hela Europa inklusive jag på de! För att inte tala om landets grannländer! Vänta nu - musik och politik hör inte ihop? Skitsnack och det vet du också - var inte så jävla politiskt korrekt nu utan inse sanningen. Vi är hycklare hela jävla bunten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback