Bland styckmord och Malmös kändiselit

Det är svårt att genusbestämma Aftonbladets avkomling PunktSE som gratisutdelas i våra tre största städer av guljackade människor. Gratistidningar har bidragit till mycket. Jag är av den bestämda åsikten att det är bättre att folk tar till sig lite nyheter än inga alls. Alla har inte råd eller lust att prenumerera på de stora morgontidningsdrakarna som trots sitt demokratisträvan därför bidrar till ett segregering i människors tyckande och världsåskådning.

PunktSE skriver idag om det otrevliga mordet som ägt rum runt Alby där en troligtvis styckad man hittades i onsdags. Tydligen fick polisen tips om likfyndet för två veckor sedan men hittade aldrig den väska där mannen låg i. PunkSE skriver: "Den rättsmedicinska undersökningen visar att kroppen inte var styckad. Det visade sig att kroppen var svårt sargad men förhållandevis hel"

Krävdes det verkligen en rättsmedicinsk utredning för det konstatera att kroppen var hel? Och allvar - en manskropp nertryckt i en väska? Förhållandevis hel? Hur ser den ut?

PunktSE har också en nöjesreporter som heter Per Magnusson som är precis så Lundapoppig och secondhand/retromedveten som man ska vara för att passa in i Möllevångtstorgets perverterade gäng för inbördesbeundran. Han går till attack mot en bloggare som ansett att det inte finns kändisar i Malmö. Läs detta sköna citat:

"Protest herr åklagare! Malmö är visst en kändisstad. Kruxet är bara att, eh, känna igen kändisarna eftersom de inte är speciellt kända"

Hur Per lyckas få lön för den raden är för mig obegripligt. Men för att slå Stureplan på fingrarna ger han sken av att under två veckor kändisspana i Malmö. Dessa kändisar hittar han.. eller han förresten - alla kändisiaktagelser han skriver om kommer från källor - alltså är han för lat att kändisspana själv - till sin egen spalt. Men här kommer resultatet.. som tog två veckor!!

Martin Axén (The Ark), Jepson (The Ark), Lennart Persson (popskribent), Jason Diakité (kokainsnortande men jävligt duktig artist), Nina Persson (The Cardigans)

Imponerande - fem kändisar på två veckor! Och alla runt Möllevångstorget! Det finns en värld utanför kvarteret Per - välkommen ut i världen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback