Schlagerstjärna - vem?

Som bloggare är det inte sällan man inser att ordens betydelse skiftar med tiden. Denna tid behöver inte vara definerad, ej heller nödvändigtvis lång. Ett sådant ord är exempelvis "Schlager".

Därför - döm om min förvåning när jag läser
Aftonbladet idag i tron att det är Arvingarna som råkat ut för den där hemska busskraschen som gruppen Popcicle önskade sig den där famösa grammisgalan 1993 när man höga på preparat starkare än päroncider önskade Andreas Mattsson och grabbarna livet av dansbandet.

"Schlagerstjärnorna i krasch" med en mobil digitalbild frontade webbupplagan med imorse - bussen såg i ärlighetens namn rätt äcklig ut och man undrade lite vem det var som kraschat.. det var Poodles.. på väg till en spelning i Hamburg.. Poodles.. denna 2006 års variant av Europe som gjorde låten "Night of Passion" i förra årets melodifestival.. "I går kraschade hårdrocksbandet The Poodles buss i Danmark." är meningen efter rubriken som lyder "Podles i bilkrasch" trots att det inte var en enda bil inblandad - turnébussen krockade med en lastbil.. Vidare. ordet "Schlagerstjärnor" och ett par ord senare hårdrocksband? Är detta inte lite att ta i? Är man schlagerstjärna för att man varit med i melodifestivalen? Regina Lund kommer efter 2007 inte längre ha trehundrastjugonio titlar på sina experimentiella projekt utan titeln "Schlagerdrottning" kommer säga allt..

Om man nu ska nyttja en olycka i PRsyfte så för helvete Poodles.. "Fy fan, säger sångaren Jakob Samuel, 37, bara timmar efter krocken." - ja fy fan! Det tog alltså flera timmar innan Aftonbladet fick nyheten? Tänk om det hade varit Linda Rosing som krockat när hon kört ungarna till dagis? nä visst nä - barnen ville inte bo hos henne.. men tänk om hon krockat på väg till en FHM-plåtning - hon hade minsann mms:at in bilden innan det ens hade hänt! Det går inte att komma med en nyhet efter den hänt, men om man nu tvingas till det så ska man rapportera den direkt - inte fler timmar efteråt!


Kommentarer
Postat av: JENNIFER AKSELSSEN

hej aaa jag har läst det i aftonbladet jävla i diot han ska vara rädda om the poodles

2007-01-30 @ 15:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback