Bobby blev 10 år - när ska TV4 reagera?

För ett par månader sedan anmäldes en 10årig pojke försvunnen i Göteborg. Hans mamma och styvfar hade lämnat honom i bilen vid ett köpcenter och när de kom tillbaka var han borta. Skallgångskedjor startades tillsammans med massivt polisdrev, man började spekulera och tog in alla Göteborgs välkända pedofiler till förhör. Vad en välkänd pedofil gör ute i samhället är också en fråga att smaka på lite..

Men i själva verket var sanningen värre än så, det vet vi idag. 10årige Bobby var redan död när drevet startades. Dumpad och misshandlad låg han i en isvak - hans mamma och styvfar står nu åtalade för att ha torterat sin son till döds. Misshandel med vedträ och livremmar, elckocker mot könsorganet var vardagsmat: liksom att de tvingade i sin son sprit med hjälp av en tratt. För att undkomma helvetet som enligt uppgifter också innehållit fasttejpning av nerbajsade kalsonger över Bobbys ansikte beslöt sig pojken att vissa nätter ta skydd och sova i familjens hönshus. Dagen han troligen avled tryckte mannen ner Bobby naken i snön och tillsammans med mamman kyfflade de snö över honom, hur länge han låg där minns de inte däremot att de tejpade fast honom på en stol vid vedkaminen och skickade sedan upp honom på sitt rum där han troligtvis kvävdes av sina egna spyor. Vid detta laget satt paret på nedervåningen och åt kvällsmat.

TV4 sände en galakväll späckad med humor för ett par dagar sedan med syfte att engagera människor till att bli Världsföräldrar under parollen "Vi ska kämpa för varje unge". Det är viktigt att barn på Sri Lanka lär sig läsa och skriva, men vem bryr sig om en förståndshandikappad 10årig pojke i Sverige? Vem kämpade för Bobby? Vem kämpar för de barn som misshandlas till döds i vårt fina sosseröda samhälle - mellan 8-12 barn misshandlas aktivt till döds i Sverige varje år av sina föräldrar, det är en i månaden. "Vi ska kämpa för varje unge" hette det..

[Skänk en röd ros till Bobbys begravning: skicka ett sms med ordet BLOMMA till 72900 - kostnad 25kr]

Kommentarer
Postat av: Björn Johansson

Bra skrivet! Håller med till punkt och prick.
Själv undrar jag varför man från TV och tidningar inte publicerat namn och bild på hans avskum till föräldrar. Mijalo Mijalovic gick man ju ut med direkt. Han hade ju mördat Anna Lindh. Men lille Bobbys mördare - (sjuka jävla galningar) får inte samma helvete i tidningarna (vilket de sannerligen gjort sig förtjänta utav).
Hur pressetiskt är Sverige?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback