Vem fan är Kitty Jutbring

För ett par veckor sedan kunde man i tidningen läsa att Kitty Jutbring, denna stora radio och TVpersonlighet med succeer som Big Brother och Club Goa bakom sig, blivit av med sin resväska. Hon skulle hem från Malmö till Göteborg och vid ett tågbyte i Halmstad inser hon att väskan innehållande 15 toppar, tio tröjor, tio kjolar och andra plagg. Penicillinet som hon bara tagit en dos av låg där, tillsammans med skivor, nya skor, nycklar. Stackars Kitty var helt chockad: "I morse när jag vaknade kändes det som när någon har gjort slut" [läs här]  vilket måste kännas som en kul jämförelse till fd partners att bli liknade vid ett antal okordinerade klädesplagg. Enda anledningen till att hon inte fick en första sidan var att samma dag uppdagades att ett föräldrarpar stod anklagat i Jönköpings tingsrätt för att ha mördat sin adoptivson. Attans Kitty - bättre tajming nästa tågbyte..

Jag tycker det är jätteroligt med mode - crazyblandningar och variation även om jag själv trivs bäst i jeans, tshirt och en svart kavaj. Därför ärdet så spännande att fundera på; hur tänker kvinnan? Det är jeans, det är svart tyll, det är knappar, det är trasigt, det är nät, rosa här och blått där.. Kitty är Tjenare Kungen-filmen på riktigt; fast med extra allt. 80talet hade fryst ut henne redan då för överdrivenhet.

Men det fungerar tydligen bra för hon dyker upp precis överallt. Senast var igår då hon hamnat i SVT24s Nöjesnytt som schlagerkommentar tillsammans med Brandsta-Glenn och en SVTpraktikant. Samtliga med lika lite kunskap om schlager som den 27åring som på Lunarstorms klotterplank igårkväll klockan 23.45 skickar inlägget: "Vem vann melodifestivalen?"

Kitty, som inte ens kunde bestämma sig för vilken hårfärg hon skulle välja för kvällen sitter och svarar osammanhängande om klädernas betydelse i Melodifestivalsammanhang, ett ämne hon är lika skapt för och där hennes kunskaper är kompatibela med Nalle Knutssons kunskaper om vaginalsex.

På frågan "Vem vinner, BWO eller Carola" svarar hon att hon hoppas på att det blir en chock av något slag, att någon trillar eller något för det vore roligt. En expertpanel som inte vågar tycka eller som inte kan något.. Inte konstigt att Socialdemokraterna är så strikta med Public Servicetanken - det är väl på TV de hittar sina nya talanger som inte svarar på frågor och som inte är kompetenta inom sina arbetsområden.

Kommentarer
Postat av: ank

var ingen praktikant var en av fotbollsspelarna i fcz som jag har fått för mig kan en del om schlager..

2006-03-20 @ 14:25:05
Postat av: a.

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH ? :S
DÖ.

2006-03-29 @ 18:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback