Klart Hitler ville hälsa på negern

Det ska hållas kickboxningsgala i Globen - inhyrd domare är Mike Tyson, denne forne boxningslegend som på senare år mest gjort rubriker kring sig gällande islamkonvertering, misshandel, ekonomiska problem och en nu avtjänad våldtäktsdom. I dagens Metro går en folkpartistisk kvinna till attack och tycker att det hela är smaklöst att bjuda in Tyson samtidigt som man gripit och begärt den sk Hagamannen i Umeå häktad. Kopplingen är rätt oklar, men så är hon ju folkpartist också..

Men oj vad knasigt det blev.. Hagamannen som spridit skräck bland Umeås kvinnor, misshandlat och våldtagit under flera års tid visade sig inte heta Zlatan och han kommer inte från Rosengård heller - han heter enligt Expressen Niklas Lindgren och är en renrasig nordisk, ja faktiskt helt svensk familjefar.

När OS hölls i Berlin krossade amerikanske negern Jesse Owens den ariska överlägsenheten genom att vinna fyra guld. Myten säger att Hitler vägrade ta den svarte mannen i hand pga sin hudfärg, något som mina vänner från Nationaldemokraterna bortförklarar som antityskpropaganda iscensatt av judarna; Hitler ville tydligen visst skaka hand med negern men i sitt VIPrum på Olympiastadion något som Olympiska Kommitén motsatte sig. Må så vara med den saken men sant är att det bland den tyska allmänheten spred sig snabbt ett rykte om att Jesse Owens hade vita föräldrar..

Stackars extremnationalister i Umeå, nu måste ni ju trycka om alla era klistermärken eftersom det tydligen finns kvinnoskändande monster av alla ursprung och nationaliteter. Det är kanske inte bara alla blattar ska halshuggas för brott som enbart ett fåtal sjuka individer begår, det går kanske inte att dra alla över en kam?

Samtidigt, med histoian om Hitler och Owens i minne - ni kan säkert få Niklas Lindgren att i folkets ögon bli en HIVsmittad somalier som kom hit på en bananbåt och har levt på socialbidrag hela sitt liv. Folket lär ju köpa allt med hull och hår precis som vanligt - vi svenskar är ju lika överlägsna i vårt tankesätt som surkålsätande nazityskar eller hur?

Kommentarer
Postat av: Herman

Ge nationaldemokraterna bara några veckor på sig så har de nog lekt viskleken tillräckligt länge för att göra Niklas till afghan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback