I Norrland plågar man djur

Elva hundvalpar har avlivats sedan de upptäckts till Sverige hitsmugglade. Det fanns tydligen risk att de drabbats av någon galen hundsjuka och det fanns ingen som orkade ta prover på valparna eftersom de var för små. Att smuggla valpar från Polen där en hund kostar runt 500kr och sälja de i Sverige för 20 000 har blivit lönsamt.

Cynisk smuggling.. ja.. det är det väl, men utbud och efterfrågan säger jag. Nu går Djurrättsmaffian till attack mot kändisar som använder hundar som accessoarer - de rasar inte mot realityshower på TV där man tävlar om snyggaste pudel i regnrock, inte heller mot de som köper husdjur utan att tänka på konsekvenserna - nä det är lättare att skylla på en rik hotellförmögenhetsarvtagerska som inte bryr sig ett skit. Visst är det hemskt att Paris Hilton skaffade en hund och sen inte ville ha den utan gav bort den till ett bättre hem.. ni som är medlemmar i Djurrättsmaffian - är det sådana uttalanden era medlemsavgifter går till borde ni starkt överväga vad ni har i i organisationen att göra!

Något som Djurrättsmaffian INTE reagerat mot är den plågsamma hobbyjakt av de Norrlandsbarbarer som med skoter jagade och hetsade ett lodjur. [
Läs här] I flera mil höll någon på att driva djuret som efter flera mils jakt stupade och det sista den såg i sitt liv var drevbandet från skotern när den snusdroppande norrlandsjäveln körde över den med skotern. Här snackar vi djurplågeri - hundarna får ett bra hem, vem ser efter lodjurets barn?

Men visst är det lättare att gnälla på polska hunduppfödare än inhemska djurmisshandlare. Polacker tar inte väl hand om sina djur - frågan är om vi gör det? Ska det vara skillnad på djur och djur? Isåfall borde vi väl skita i att kinsererna äter hund? Är det mer rätt att ett djur plågas av en katolsk halvnazistisk polackafan än av en paltstinkande lappjävel?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback