Svenska guld och sexförbud

Först ett stort GRATTIS till de svenska guldmedaljörerna i sprintstafetten. Anna Dahlberg, Lina Andersson och Björn Lind, Thobias Fredriksson - tack för era insatser!

Annars är OS en beklaglig tillställning ur svensk synvinkel. Vi är ett litet land med begränsade resurser både befolkningsmässigt men även i visioner. Så fort det är ett mästerskap och vi skickar atleter snackas det alltid om våra stora "medaljhopp" - Anna Carin Olofsson var ett som gjorde bort sig rejält i skidskyttet och som dessutom hade den dåliga smaken att försvara sig och tyckte att hon gjorde ett bra lopp när hon kom in på en 16 plats. Nyheterna vrålar ut "Så blev vi snuvade på medaljen" och då rör det sig om en svensk längdåkare som ledde loppet två gånger men som inte hade ork att slutföra - nä vi blev inte snuvade, vi hade aldrig ens chansen! Våra svenskar är inte matchpeppade nog - den jävla janten hindrar våra atleter att utvecklas - det är därför vi är nöjda om vi får vara med och leka lite - och sluta på plats 16.

Det snackas om Suddar, Foppar - gamla giriga gubbar som borde lagt skridskorna på hyllan för längesedan. Hur bra är dessa två spelare idag? Visst håller de övre Elitserieklass ett par år till men mer är det inte? Varför snackar man inte om de svenska hockeytjejerna som sämst blir fyra i denna OSturneringar? Har tjejerna också sexförbud innan matcherna? Men det kanske man inte får fråga..

Kommentarer
Postat av: Rocco

Vill bara säga grattis till Anna Carin Olofsson som tog ett silver idag.

2006-02-16 @ 17:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback