Mats är arbetslös, men han kanske hittar ett svartjobb eller så blir han brevbärare

När nu mannen som skrivit förtalsmail för att misskreditera moderatledaren Fredrik Reinfeldt är avslöjad visar det sig att det är Mats Lindström som ligger bakom. Mats har jobbat som opinionsfrågor på socialdemokraternas kansli så tidigt som 2002 då han försvarade politisk dörrknackning: läs här.

Men är nu borta från alla sina uppdrag - du kan ju testa maila til [email protected] och kolla om mailen fungerar eller ringa 08-700 26 89 till det som var hans direkttelefon - hur jag vet det? Jo, socialdemokraterna var snabba att plocka bort hans namn på hemsidan - men allt går att spåra Mats!

Denna förtalskampanj är tragisk ur många synvinklar. Att den dessutom kommer från ett väletablerat parti gör det än värre då man vill gå till val som ett säkert val kontra en Borgerlig Allians, ett parti med goda värderingar, humanitet och omtanke..

Men trots socialdemokraternas skandaler, tsunamin, nerstängning av Sverigedemokraternas hemsida, hemliga middagar och resor för tusentals skattepengar, omhändertagande av redlöst berusad ungdomsledare [vad hände där förresten] och nu senast smutskastningsnyheten så är jag etthundra säker på att de sitter kvar efter valet. Svensken vågar inte säga ifrån att nu är det nog. Man skriver insändare och är arg, man snackar på arbetsplatser om de jävla sossarna. Men när valdagen kommer och ni står där så tänker ni inte längre än att: Nä, jag har alltid röstat på socialdemokraterna, och mina föräldrar också. Och Göran vill ju väl innest inne och Laila Freivalds är ju inte mer än människa..

Bevis: Aftonbladet har idag en webenkät om skandaler påverkar hur du röstar. Kl 1706 fredag 24 februari hade 4,9% röstat vet ej vilket visar att folk är rädda för att ha åsikter. Än värre är att 48,7& tycker att skandaler som denna inte spelar någon roll. Det är nog så att Riksdagen är en spegling av samhället - en bunke fega jävlar som inte vågar ta ställning, som inte reagerar på det som inte händer längre bort än granntomten och som inte vågar se nya möjligheter utan fortsätter tugga i Per-Albins fotspår.. en stolt man som hade gråtit blod över hur dagens Socialdemokrater beter sig.

Kommentarer
Postat av: Dagens Snackis

Nej, han kommer få jobb på någon tankesmedja som S & LO finansierar. Hans kunskaper är för viktiga för att han skall förbrukas.

Sossarna kommer slåss med näbbar och klor för att sitta kvar. De har ju media i ett hjärngrepp redan idag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback