Knulla i Tyskland under fotbollsVM kanske?

När Sveriges herrlag i fotboll skulle spela träningsmatch i och mot Saudiarabien fick inga kvinnor se matchen på stadion. Kvinnor går inte på fotboll i detta land, inte vill eller inte får av tradition och religion - det är bara att inse att det råder en annan tradition och jämställdhetssyn i detta muslimskt troende land.

Reaktionerna från Sverige var massiva - från privatpersoner till politisk korrekt förtroendevalda. Nu skulle vi befria de Saudiska kvinnorna som lever i det muslimska patriarkatet - nu skulle vi en gång för alla  visa att Sveriges kvinnosyn och den västliga demokratin kickar turbanröv. Röster höjdes att om fotbollsförbundet hade lite stake i sig borde man ställa in matchen om inte kvinnor tilläts på arenan. Förbudet hävdes och de duktiga svenskarna hade än en gång visat sin stor- och präktighet!

Om 102 dagar är det fotbollsVM i Tyskland - kiss och bajssexets förlovade land. Officiella källor gör gällande att över 100 000 prostituerade kommer att på olaglig väg resa till landet för att mer eller mindre frivilligt göra affärer. Etablerade tyska bordeller "nyanställer" och justerar prislistor - ingen hycklar med att sex och fotboll går hand i hand i Tyskland. Vilken reation väcker det här hemma i prettoSverige?

Var är Aftonbladets stora "Bojkotta fotbollsVM" löpsedlar? Krigsrubrikerna "Tyskarna är kvinnoförnedrare" eller "Sverige - Våga vägra VM". Var är TVintervjuerna med FolkpartistBirgitta, ni vet hon som skulle kunnat vara vacker om hon inte klätt sig och sminkat sig som en folkpartist men som måste visa sitt ansikte varje gång en kvinna blir misskrediterad - var är hon nu? Var är protestlistorna på ICA?

Jag tar verkligen inte islams parti - tror inte på sagor, inte antiprostitutionssidans heller - jag anser att vuxna människor måste få lov att göra sina egna val här i livet och om det innebär att jobba på en laglig bordell är det dennes egna vilja.  

Istället undrar jag vilken kvinnosyn har tidningarna i det demokratiska väst har? Det är ok att ignorera illegal prostitution, trafficing, kvinnoutnyttjande i ett västeuropeiskt land men det är kvinnoförtryck att inte låta samma kvinnor gå på en jävla träningsmatch i ett sandigt jallajallaland? Det är lättare och mer riskfritt för Aftonbladet att väcka opinion mot muslimska barbarer än bratwurstätande nazityskar - och vi konsumenter köper skiten rakt av! Skämmas ska vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback