Fanatiska extremister

Lägger ner lite tid på att läsa Aftonbladets nätupplaga, men precis som alla andra tidningar handlar det mest idag på att muslimer bojkottar danska produkter för att en tidning tryckt lite skämtteckningar om islam. Religion är farligt till vardags men extra farligt blir det när man inte tillåts skämta om religion, inte tillåts ha en annan åsikt eller än värre ifrågasätta den.

Att muslimer dagligdags ritar nidbilder av judar är inget man idag talar högt om. Men på ett sätt är jag glad att muslimerna reagerar. Kristna har sedan Luther vågat ifrågasätta sin tro, den reaktionen har aldrig funnits inom islam och det är därför turbanerna i mellanöstern bojkottar allt danskt - ingen röd pölse under disken i halalkiosken, inga fler Carlsberg i hemliga baren, inget Arlasmör på jallajallamackan, man kanske t o m slutar använda Danmark som asylsökarland!

Jag hoppas att detta får till effekt att religiösa runt om ivärlden börjar ifrågasätta sin tro. Förstår ni nu hur sjukt det är med religion? Varför inte skippa alla skägg och lev och var lycklig?

Kommentarer
Postat av: Patrick

Tja vad ska man säga....som du säger. Religion är VERKLIGEN farligt när man inte kan ifrågasätta den

2006-02-02 @ 14:58:02
Postat av: liten messersmitter ank...

muslimer äter inte griskött och dricker inte alkohol, och mer danskt finns väl inte...

2006-02-02 @ 20:59:55
Postat av: thaikuken

En rätttrogen kristen äter inte heller griskött!

3 Mos 11:1-8
Och HERREN talade till Mose och Aron. Han sade: Säg till Israels barn: Detta är de djur som ni får äta bland alla fyrfotadjur på jorden: Alla de djur som har helt kluvna klövar och som idisslar får ni äta. Men av de djur som idisslar och av dem som har kluvna klövar skall ni inte äta dessa: kamelen, ty den idisslar visserligen men har inte kluvna klövar. Den skall vara oren för er; klippgrävlingen, ty den idisslar visserligen men har inte kluvna klövar. Den skall vara oren för er; haren, ty den idisslar visserligen men har inte kluvna klövar. Den skall vara oren för er;
svinet, ty det har visserligen klövar som är helt kluvna, men det idisslar inte. Det skall vara orent för er. Köttet av dessa djur skall ni inte äta, och ni skall inte heller röra vid deras döda kroppar. De skall vara orena för er.

2006-02-03 @ 07:34:34
Postat av: Anonym

tur man inte är kristen heller...fast äter iofs bara fläskfile(annat fläskkött är inte gott) och lite får man väl synda

2006-02-03 @ 13:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback