Polen del 1: Båt och bubbelpool

Sovrummet kändes lite mindre imorse än det gjort på ett par dagar. Om det är alkoholen som släpper sitt tag om medvetandet eller om man vant sig vid fyrstjärniga hotell med SPAanläggningar och äggrörefrukost på en bädd av korv, bacon och polsk salami låter jag vara osagt.. borta bra men hemma bäst, jo, visst ligger det någonting i det men samtidigt hade jag lätt kunnat stanna ett par dagar til..

Räkmacka och pilsner hemma hos Micke inledde utbildningsresan som resulterat i att jag numera är en certifierad återförsäljare av PoolSpas massage/bubbelbadkar. Polenfärjan ett par timmar senare med File Oscar, pilsner, 37kronor för en perfekt Long Island Icetea, 4cl vodka för 7kronor och ett hysteriskt blackjackspelande som mainfeature resulterade i att man sov rätt gott de två timmar vi hade på oss innan bilen skulle rulla av färjan.

PoolSpafabriken tog emot oss på sitt bästa humör efter att vi åkt på rätt små vägar genom Polen.. Countryroads? typ.. ja.. Genomgång av produkter och tillbehör, rundvandring i fabriken där vi såg hela processen från ett jätteark akrylplast till montering av ventiler till ett komplett nytt bubbelbadkar.. inga tjejer i fabriken, två kineser och en neger - resten unga polska killar som springer runt i akryldamm hela dagarna utan munskydd. De blir tillsagda hela tiden men struntar i det.. men badkar kan de göra.. och för att avsluta del 1 så.. tja.. efter rundvandringen så var man ju lite trött och stel i lederna så.. man var ju tvungen att koppla av lite.. du vet, gått mycket, skakat hand med ledningen.. var gör man bäst i det läget?poolspa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback