Hur fan glömmer man bort sin mens?

Så har det hänt igen. En 25årig kvinna har fött ett barn. Nå, det händer väl lite titt som tätt - det anmärkningsvärda är att hon inte visste om att hon var gravid. Hon sökte sjukvård för vad hon trodde varit en dålig kebab, reflektion kolon Undrar om pappan är turk.. hur som.. men när hon kom till sjukhuset hann ingen undersöka henne innan hon fött en två kilo lätt pojke som rapporteras må bra.

Det är inte första gången man hör om denna tyd av födslar - ni kvinnor kan inte bli tagna på allvar längre! Ta denna 25åring. Med största sannolikhet har hon haft aktiv och regelbunden mens sedan 10 år tillbaka. Vid stress, hård träning, sjukdom etc är jag mycket väl medveten om att mensen kan utebli en månad, kanske tillochmed två. Det finns kvinnor som inte blöder speciellt mycket men de känner ändå en viss PMSångest varje gång "det är dags"..

Att få sin mens är ett friskhetstecken och borde inte varje sund kvinna känna efter tre månader att, hey, någonting är inte riktigt som det ska vara, man kanske ska kolla vad det är - är jag sjuk eller gravid? Men ni kvinnor är ju ett släkte för er själva - vi älskar er men kan inte förstå er i alla lägen, frågan är - förstår ni er själva och ert beteende?

Källa:
Aftonbladet

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ehm.... kan inte heller fatta hur man lyckas förbise en graviditet....?!? Men du känner mig, Vidde. Jag måste bara käfta emot lite.
1. Vad är "aktiv" mens? Kan man beställa "passiv" mens nånstans, för allas trevnad?
2. Man kan mycket väl ha mensliknande blödningar medan man är gravid.
3. Nä, vi förstår oss inte. Men vi förstår inte er heller, så det jämnar ut sej. :)

Kram och tack för en trevlig fest med supersallad!

J

2006-01-02 @ 12:46:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback