Avsätt all personal på Migrationsverket

Migrationsverkets chef heter Janna Valik. Juggeblatte i största allmänhet, kom antagligen hit med hjälp av att ha drogat sina barn och kallat de apatiska flyktingbarn.. jasså, var det en lögn? Förlåt men tydligen är flertalet av de apatiska barnen exjugoslaver? Jaha, vi ska inte dra alla över en kam.. Men då tar jag tillbaka allt och kallar det ett övertramp? Ett övertramp i stil med:

"Se på mig när jag pratar med dig"

som en av dina handläggare på Migrationsverket vrålade till en blind man för ett år sedan. Migrationsverket har ett mycket svårt jobb, men det vet man när man tar anställning där; det är ingen som helst ursäkt! Först ut i kritikerkön var naturligtvis blattemaffian med sikte på att utrota allt svenskt kulturarv,  MTGsfärens Metrobilaga Gringo. Oacceptabelt anser de och det var kanske inte så förvånande men även jag blir lite orolig blir man när Migrationsverkets tårt- och champagnefester efter lyckade avvisningar uppdagas.

Ursäkterna är rätt roliga: Det var inte champagne, det var något mousserande, från Ryssland, eller som Migrationsverkets chef säger: "Dessa formuleringar är inte förenliga med med de värderingar som vi ska ha i vårt arbete". Smaka på det citatet en smula. Dessa våldtäktshandlingar kan inte ha varit någon hemlighet inom verket. Personal skvallrar och när cheferna bjuder på tårta och ryskt bubbelvatten måste snacket gå.

Migationsminister Barbro Holmberg har för en gångs skull vett att hålla tyst. Man skulle kunna tycka att det vore trevligt med en kommentar, en uppsägning av hela Migrationsverkets personal som är kollektivt skyldiga för att hållt käft under denna tiden. Men det kräver mod och vilja att förändra - och Barbro Holmberg är socialdemokrat så det lär ju inte hända..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback