Sanningen om Lindängen Pimps

Det fanns en tid då han kallade sig för Thaikuken. Tillsammans med Svennefittan och Nicco regerade de Malmös förorter, körde häftiga bilar, pysslade med vapen, prostitution och knark och annat som är tufft. Musik gjorde de också, med feta beats from the Streets och tuff gangsterattityd rappades det om det hårda liv i betongen som präglat deras livssyn.. precis som alla tuffa negrer i Los Angeles.. och Lilleman.. och det fungerade ju för Vanilla Ice.. ett tag..


Nu är sammanslutningen lagd på is, och det är väl dags att erkänna att fylleskämtet fick lite väl stora proportioner. För vi var egentligen tre människor som också ville göra sig lite hörda.. vi ville också vara coola och lite förortshärliga. Att vi sedan är skötsamma svenska ungdomar uppvuxna i Vellinge och Lomma med föräldrar i taxeringskalenderns mitt och aldrig satt foten i en förort innan våra ITkarriärer felhavererade hör ju inte hit.. Alla är vi egentligen skitskraja för vapen, ingen av oss har någonsin tagit en starkare drog än nikotin och det närmaste prostiution jag har  kommit är väl att ha bjudit en tjej på ett helrör på SpyBar med frasen "Knullar damen för ett helrör", tagit med henne i en taxi till ett hotell på Odenplan haft sex och vaknat när hon gick och ätit en hotellfrukost ensam en halvtimme senare.. och när det gäller bilar.. så har vi inte ens körkort.. patetiskt.. ja, men vi har alla varit dumma i vår ungdom.. även om det bara var ett par år sedan..


Anledningen till avslöjandet är att 50 Cent.. en riktig hipphoppande neger från USA tydligen ska skriva en biografi.. undrar om han också är fejk eller om han lyckas hålla upp myten om vapen, brudar, knark, bilar och blingbling bättre än vi..


Kommentarer
Postat av: Karolina

Jag visste att det var något skumt med lindängen pimps, nu vet jag:-)

2005-08-11 @ 21:19:13
Postat av: Nicco

Men ....... Va Fan !!!

2005-08-20 @ 15:54:26
Postat av: LÄ 4 lajjf

EY , HORA!

2006-01-15 @ 04:11:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback