Sanningen om förkylda män!

Eftertänksam
I dagens samhälle är det farligt att generalisera - men vi kan inte låta bli eftersom dels är det rätt roligt, dels är det ett måste för att kunna sortera alla intryck som man fått under dagen. Det är därför som alla manliga negrer har 25 cm kuk, alla norrlänningar är långsamma, alla vänsterpartister super, alla blondiner är nymfomaner, alla skåningar är danskar, alla zigenare stjäl, alla dokusåpawannabees gör det för att det är kul... - vi ser orimligheten i... de flesta av påståendena.. men roas ändå. Men här kommer tyvärr en sann generalisering som heter duga:


”När vi män är sjuka är vi sjukare än kvinnor”


Sambos, gifta och ni som levt i längre förhållanden ler antagligen när ni läser detta - män som kvinnor. Men vet ni - det är faktiskt sant. ”Ni kvinnor snackar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns när en man är riktigt förkyld” - så gick reklamen och här är det för oss män smärtsamma faktaunderlaget!

Vi män ÄR vekare än kvinnor när det kommer till smärta och fysisk ohälsa, det är bara det att de flesta inte vill kännas vid det. Män måste alltid leva upp till den manlige förebilden som klarar allt, oavsett situation, vi får aldrig visa tecken på utmattning eller svaghet. Men när något händer med vår kropp som gör att den inte fungerar planenligt; näsan rinner, ögonen svider, potensen sviker, huvudet värker - då blir vi rädda. Rädda och ynkliga eftersom vi inte kan påverka vårt eget öde! Där är därför det är synd om oss!

Ni kvinnor då - när ni blir förkylda! Bortse från allt politiskt korrekt - ni är mer vana vid att er kropp inte alltid fungerar så som ni vill. Era hormonsvängningar som ni vid vuxen ålder lärt er att bemästra ger er ett emotionellt försprång och kan därför användas för att lättare klara av en förkylning. Det snackas om feminism: Vi män har lärt oss att leva med kvinnors humörsvängningar - lärt oss att ta skulden för problem som inte ens är orsakade av oss för att vi vill er tjejer väl! Det är väl feminism om något!  Nu kräver vi någonting tillbaka - nämligen respekt för att vi män är svagare vid en förkylning. Vi har rätt att må dåligt och vi har full rätt att tala om det och mötas av medlidande från medmänniskor av BÅDA kön.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback