En neger är en neger - punkt

För ett tag sedan fick GB kritik för att man hade en lakritsglass som hette Nogger Black.. tjänstemän på Centrum Mot Rasism som det visat sig efteråt inte gjort något som helst utspel varken före eller efter detta slog på stora trumman och det var ett rasistiskt namn på en glass.. suck.. GB försvarade sig med att Nogger som funnits sedan artonhundra.kom.och.hjälp.mig hänvisar till att glassen innehåller nougat som ger Nogger. Vad blev kontentan av alla skriverier - Nogger Black toppade försäjningslistor och vem köpte den? Jo, människor som gillar lakritsglass, svarta, vita, gula, dumma, snälla, rasister, ickerasister..

Idag läser man att det finns en neger i riksdagen.. jo, det finns tydligen och folkpartist är hon minsann också, Nyamko Sabuni,.. som tagit illa upp av en romanläsning av en bok där ordet Neger används.. hon har tagit m y c k e t illa vid sig eftersom hon tycker att ordet Neger är nedlåtande..  Men snälla, det snackas så mycket om att man ska vara stolt över sitt ursprung.. men inse då, snälla Nyamko Sabuni, att du ÄR neger och du kommer alltid att vara neger, precis som en same är en same, finländare finne, skåning skåning.. att du lägger en negativ värdering av ett namn på ditt etniska ursprung är ditt eget problem!

..och så visar det sig att Astrid Lindgren också är i blåsväder igen eftersom Pippis pappa var negerkung.. finns det inte värre problem att bry sig om? Terrorism, pedofili, csnskulder [ja, jag likställer dessa tre fenomen] förfall av humanistiska värderingar, moral och respekt gentemot varandra.. nä, det är inte viktigt, ordet NEGER, det ska vi strida för att förbjuda.. för någon kan ju ta illa upp.. hjälp..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback